Reálisan mikorra lehet legkorábban külföldi utazást-nyaralást szervezni szerintetek?
Figyelt kérdés
Utazási irodával, megmaradt tavaly elmaradt útról utalvány, vmikorra foglalnunk kell, ha nem akarjuk, jogy elvesszen a pénz...2021. febr. 20. 10:54
1/35 anonim válasza:
Hát mi júniusra tervezzünk hazamenni 2 hétre nyaralni. Nagyon remélem, hogy feloldják a karantén szabbályt, és nem kell több 100 fontokért tesztet csináltatni.
2/35 anonim válasza:
Én március végére foglaltam egy hosszú hétvégét külföldön. Mondjuk valami csoda kéne hozzá, hogy a Wizz air ne törölje a járatot.
3/35 anonim válasza:
Én júliusnál előbbre nem terveznék külföldi utat.
4/35 anonim válasza:
Augusztusra van Skóciába foglalásom, ami tavalyról lett áthalasztva. De kételkedem, hogy megvalósulhat.
5/35 aHermann válasza:
Szia!
Tavalyról idén júliusra és augusztusra vannak útjaink. Kivárunk..
6/35 anonim válasza:
Alighanem ez az év is kampó. A karantén egy dolog, de a vírus még tombol. És jönnek a mutánsai.
8/35 anonim válasza:
Most éppen beteg vagyok és a 92 éves apám is. Nem tréfadolog.
9/35 anonim válasza:
En pontosan egy het mulva megyek Latin Amerikaba. Csomo ismeros mar megjarta Costa Ricat iden. Szoval ez csak toled fugg.
10/35 anonim válasza:
Szerintem késő ősszel, de leginkább jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!