Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Reptereken tudnak úgy keresni...

Reptereken tudnak úgy keresni jegyet, hogy "ami a legkorábban indul"?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
kik?
2016. nov. 20. 19:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Az ügyintézők. Gondoltam elég egyértelmű, hogy nem a sofőr, aki Mr. Edwardsot várja.
2016. nov. 20. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Aha. Ez esetben elég ostoba kérdés.
2016. nov. 20. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Mégpedig azért, mert még sosem láttál repjegyfoglaló rendszert, aminek a működésébe való betekintés számodra is rendelkezésre áll. Az ügyintéző ugyanazt tudja csinálni, mint bárki más.
2016. nov. 20. 19:37
 5/10 A kérdező kommentje:

És honnan kellene tudnom, hogy ugyanolyan a repjegyfoglaló rendszer, mint mondjuk, amihez én is hozzáférek online? Lehet, hogy logikus, de attól, hogy valami logikus, még nem biztos, hogy úgy is van.

Ez az oldal meg azért jött létre, hogy kérdezni lehessen. Remélem, megbocsátod, hogy ezt tettem.

2016. nov. 20. 19:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudnak.
2016. nov. 20. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
A reptereken van az a bazi nagy, altalaban fekete "tabla", amire a kovetkezo orakban indulo osszes gep fel van sorolva. Tevekepernyokon pedig altalaban meg tovabb fel vannak sorolva az indulo jaratok adatai idorendben. Innentol kezdve nem tudom, mit szeretnel, mihez kepest, es plane kivel kerestetni.
2016. nov. 20. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha ramesz egy repjegyvasaro oldalra, vagy a magara a legitarsasag oldalara, akkor kerni fogja a datumot, amikor utazni szeretnel. Es azon a napon fel fogja sorolni indulasi ido sorrendjeben a gepeket es a helyeket. Ha tehat beirod, hogy november 21-en, vagyis ma szeretnel utazni, akkor latni fogod ha van meg szabad hely valamelyik gepen (kevesbe valoszinu, hogy talalsz, de nem lehetetlen).

Ennel tobbet az ugyfelszolgalatos sem tud tenni :)

2016. nov. 21. 05:25
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Hirtelen nem is tudom, hogy bankrablást tervezőkön kívül még kinek lehet arra a keresőszolgálatra szüksége hogy X napon Y órakor akárhova szeretnék repülni. Megáll az eszem.
2016. nov. 21. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Viszont az egyik válasz fentebb nagyon érdekes:

> Az ügyintéző ugyanazt tudja csinálni, mint bárki más.

Izééééééé a fenét. Egy utazási ügynök, reptéri agent, akármi, annak van hozzáférése a GDS-hez közvetlenül nemcsak valami lebutított webes biszbaszhoz és egész komoly varázslatokra képes. A [link] ad egy pici ízelítőt de még az sem a teljes (messze nem) amire az Amadeus/Galileo/Sabre képes. Viszont szerintem ezek sem tudnak úgy keresni hogy reggel tízkor akárhova.

2016. nov. 22. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!