Az istvántelki főműhelybe nehéz bejutni ? Őrzi valaki a helyet ?
Hát gyakorlatilag be.
Múltkor voltam hivatalosan ott és 2 csapat vasútbarátot is láttam, tuti nem volt engedélyük.
Aki körbekísért minket ő is mondta, hogy az nem megy be aki nem akar.
Ha az Elem u. felöli portán mész be akkor sem fog megállítani a portás ha köszönsz neki egy jó nagyot és határozottan mész befelé :D
Vannak bent nem MÁV-os cégek is, azok munkavállalói, ügyfelei is jönnek mennek mintha muszály volna.
A megálló Nyugati felöli végén van egy ajtó a kerítésen az kártyával nyílik, de ha nyitva marad, vagy beosonsz valaki után ott nem fogsz találkozni senki őrrel.
A másik felén lévő bejáratokat nem tudom kik és hogyan őrzik.
A vasút veszélyes üzem!! Ha bementek fokozott óvatossággal tegyétek!!!!!
Az aktív részeken van mozgolódás, tolatás! EGy lassan mozgó tolt szerelvény szinte teljesen hangtalan! tessék odafigyelni!
A gőzöstemető része nagyon veszélyes, különösen szélben!
a mozdonyok, kocsik rommá vannak rohadva, ne másszatok fel rájuk, bármikor szakadhat törehet és nagyot lehet esni!
Nem nehéz, de annyit nem feltétlenül ér, hogy kockáztasson miatta az ember.
Időnként vannak nyílt napok. Én ilyenen voltam. Ott egy bácsika vezetett minket körbe a jelenleg is üzemelő Gőzmozdony karbantartó részen, érdekes volt.
Meg utána "nem hivatalosan" a szervező bevitt minket a gőzöstemető környékére, de ott is csak 1-1 biztonságosabb részre magába a csarnok azon részébe nem.
a google mapson van csomó panorámakép!
Ha nem mutatja a pöttyöket akkor is érdemes fülé vinni az egeret és kattintani, ven ott csomó kép
He alkapnak akkor tegyétek a hülyét!
Melyik vonat megy Monorra, meg hogy hol lehet jegyet venni, stb :D
Dolgoztam fűtőházban és bizony volt olyan, hogy bejöttek a felvigyázóba jegyet venni. Be volt maszatolva a koma rendesen.
Meg olyan is volt, hogy az állomásról bejövő Bzmotoron fent marad egy idős házaspár és a gázolajkútnál másztak le. :D
Melyik vonat megy Budapestre kérdezték. Mi meg mondtuk, hogy bizony az majd csak holnap reggel lesz.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!