Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az istvántelki főműhelybe...

Az istvántelki főműhelybe nehéz bejutni ? Őrzi valaki a helyet ?

Figyelt kérdés
Oda szeretnénk elkirándulni , nézelődni . Be tudunk menni csak úgy ?

2021. febr. 15. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát gyakorlatilag be.

Múltkor voltam hivatalosan ott és 2 csapat vasútbarátot is láttam, tuti nem volt engedélyük.

Aki körbekísért minket ő is mondta, hogy az nem megy be aki nem akar.

Ha az Elem u. felöli portán mész be akkor sem fog megállítani a portás ha köszönsz neki egy jó nagyot és határozottan mész befelé :D

Vannak bent nem MÁV-os cégek is, azok munkavállalói, ügyfelei is jönnek mennek mintha muszály volna.

A megálló Nyugati felöli végén van egy ajtó a kerítésen az kártyával nyílik, de ha nyitva marad, vagy beosonsz valaki után ott nem fogsz találkozni senki őrrel.

A másik felén lévő bejáratokat nem tudom kik és hogyan őrzik.

A vasút veszélyes üzem!! Ha bementek fokozott óvatossággal tegyétek!!!!!

Az aktív részeken van mozgolódás, tolatás! EGy lassan mozgó tolt szerelvény szinte teljesen hangtalan! tessék odafigyelni!

A gőzöstemető része nagyon veszélyes, különösen szélben!

a mozdonyok, kocsik rommá vannak rohadva, ne másszatok fel rájuk, bármikor szakadhat törehet és nagyot lehet esni!

2021. febr. 15. 12:13
 2/5 anonim válasza:
100%

Nem nehéz, de annyit nem feltétlenül ér, hogy kockáztasson miatta az ember.

Időnként vannak nyílt napok. Én ilyenen voltam. Ott egy bácsika vezetett minket körbe a jelenleg is üzemelő Gőzmozdony karbantartó részen, érdekes volt.

Meg utána "nem hivatalosan" a szervező bevitt minket a gőzöstemető környékére, de ott is csak 1-1 biztonságosabb részre magába a csarnok azon részébe nem.

2021. febr. 15. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

a google mapson van csomó panorámakép!

Ha nem mutatja a pöttyöket akkor is érdemes fülé vinni az egeret és kattintani, ven ott csomó kép

2021. febr. 15. 17:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Uhh nagyon nagyon szépen köszönöm a haszos válaszokat :)
2021. febr. 16. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

He alkapnak akkor tegyétek a hülyét!

Melyik vonat megy Monorra, meg hogy hol lehet jegyet venni, stb :D

Dolgoztam fűtőházban és bizony volt olyan, hogy bejöttek a felvigyázóba jegyet venni. Be volt maszatolva a koma rendesen.

Meg olyan is volt, hogy az állomásról bejövő Bzmotoron fent marad egy idős házaspár és a gázolajkútnál másztak le. :D

Melyik vonat megy Budapestre kérdezték. Mi meg mondtuk, hogy bizony az majd csak holnap reggel lesz.....

2021. febr. 16. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!