Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik a legszebb legotthonosa...

NG18 kérdése:

Melyik a legszebb legotthonosabb város Németországban? Akár tengerpart akár hegyes .

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkodom , hogy elköltözök , viszont még nem tudom , hogy melyik városba , gondolkodtam hegyes dombos részeken , vagy aminek van tengerpartja , de nem tudom valahogy nem találom azt ahol szivesen leélném az életemet .

Szóval kérlek segítsetek , mondjatok eszméletlen németországi városokat , hogy nézelődhessek .

Előre is köszi a válaszkat. 😀

2020. dec. 28. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egyértelmüen München, a hegyek ott vannak egy ugrásra, a város meg szép, élhetö, pörgös, bármit megtalálsz, amit csak akarsz, munka, egyetem, szórakozás, természet - amire kedved van.
2020. dec. 28. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem Freiburg is egész élhető. A Fekete-erdő meg az egész környék csodás.
2020. dec. 28. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nürnbergben éltem, egy nagyon élhető város , jó minőségű lakónegyedekkel, közlekedéssel, látványos óvárossal és rengeteg alacsonyabb heggyel, dombbal a közelben.
2020. dec. 28. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Rosenheim a nyerő.
2020. dec. 28. 18:06
 5/7 anonim válasza:
Szerintem Nürnberg és München.
2021. jan. 11. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Mèg egy szavazat Nürnbergre és Münchenre
2021. jan. 11. 13:24
 7/7 anonim válasza:
Én a falukra szavazok. Bodensee, Németországban, a svájci határ mellet
2021. szept. 29. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!