Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki volt már tengerparton?

Ki volt már tengerparton?

Figyelt kérdés
Csak érdekel hogy kb mekkora arány volt már Magyarországon tengernél.

2020. okt. 22. 08:18
A kérdező szavazást indított:
Én már voltam
Én még nem
52 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Azért azt érdemes megjegyezni, hogy ennél a kérdésnél az "igen"-ek erősen felül lesznek reprezentálva a tényleges arányhoz képest. Akiknek van otthon internet-hozzáférésük, vagy bentről, az irodából netezgetnek munkaidő közben, azok mindenképpen a népesség jobban szituált rétegéhez tartoznak. Ezen emberek között a tengerpartra járók aránya is értelemszerűen jóval magasabb, mint azok között, akik mindezt nem engedhetik meg maguknak.
2020. okt. 22. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Tegnap ki repült már, ma ki volt tengernél. Értelmetlen kérdések sora.
2020. okt. 22. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

"Csak érdekel hogy kb mekkora arány volt már Magyarországon tengernél."

Akkor b.meg indítsál egy népszavazást, mert az itt kapott néhány válaszból ezt nem fogod tudni leszűrni!!

2020. okt. 22. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Utazási rovatban butaság ilyen kérdést feltenni, hogy "ki volt már tengerparton?".

Itt maximum azt lehet megkérdezni, hogy ki hányszor volt már tengerparton?

Vagy ki, melyik tengernél nem volt még ahova vágyik?!

2020. okt. 22. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Én jelenleg tengerparti városban élek, de nagyon sok különböző tengerparton voltam már. Amúgy sima fapados horvát kemingezéssel kezdtem anno, ami a legtöbbeknek szerintem nem elérhetetlen költség.
2020. okt. 22. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
Oceanparton altalaban, de engem a hegyek es a hegyi patakok izgatnak, meg a vulkanikus tajak.
2020. okt. 23. 01:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább azt kérdezd meg, inkább tengerpartra mennél-e vagy a Balatonhoz. Én máris válaszolok rá, hogy a Balatonhoz.
2020. okt. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!