Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová lehet bulizós tengerparti...

Hová lehet bulizós tengerparti helyre menni?

Figyelt kérdés

Playa de Palmara szoktam járni, de idén zárva va a Megapark, OberBayern és társai.

Most olvasgattam utazó fórumokat semmi információ. Pl. Bibione Index fórum. Több száz hozzászólás a szar megrágásáról.

Hol lehet 3 centtel olcsóbban használt WC-papírt vásárolni? Komolyan Mi hol kerül 1 centtel ocsóbba?

Semmi csajozás, diskók, látnivalók. Egy nyaralásból ez marad meg a magyarban?

2020. júl. 2. 14:35
 1/6 D. Brasco ***** válasza:
49%

Menjél akkor a horvátokhoz Pag sziget Novalja Zrce beach.......a horvát ibizaként emlegetik.Mondjuk szerintem egy utolso lepra hely......de hát kinek mi.....

Azt nem tudom a korona miatt az idén ott milyen élet van.Nezz utana a neten.....lehet ott is lemondtak mindent

2020. júl. 2. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most mondok valamit, amin lehet, hogy nagyon meg fogsz lepődni: képzeld el, hogy nem mindenki azért utazik, hogy bulizzon! Jéééé, ugye, mik vannak!?
2020. júl. 2. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Brasco köszönöm.

2-es Kívánom holnap legyen egy kicsit jobb napod.

2020. júl. 2. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma is jó napom van, köszönöm szépen.

Ellenben neked, úgy látom, nincs túl jó napod.

2020. júl. 2. 15:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Ha valakinek az teszi derűssé a napját, hogy offoljon, kötözködjön, hát adassék meg neki ez a kis boldogság.

A többségnek pedig az hogy nem a (munka)társa.

Jártam már itt - ott. Most inkább lazítani szeretnék.

Persze vannak dolgok amiket érdemes eredetiben megnézni.

[link]

2020. júl. 2. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ibiza.
2020. júl. 2. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!