Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha megnyitják a határokat és...

Ha megnyitják a határokat és sehol sem kell karanténba menni, nyugodtan elindulna a világ bármely részére?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon sokan a külföldi utazásokat részesítették előnyben. Valóban az idei nyáron ez hogy fog alakulni?

Hová utazna el nyugodtan?

2020. jún. 14. 00:09
A kérdező szavazást indított:
Külföldi nyarás
Belföldi nyaralás
Európa
Ázsia
Afrika
Amerika
Ausztrália
22 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Sehová nem utaznék nyugodtan: megvárom a második-harmadik (virus)hullámot. Idén kihagyom az utazást, inkább spórolok egy jövő évi nagyobb útra. (nem szavaztam, mert nincs "sehová nem utaznék")
2020. jún. 14. 02:54
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Nem írod, ki utazna? Kire gondolsz? Idén nem valószínű, hogy utaznék. Ez a koronavírus ügytől független.
2020. jún. 14. 06:57
 3/7 A kérdező kommentje:

#1! Kedves 1! Valóban nincs a "sehová nem utaznék", mert csupán arra vagyok/voltam kíváncsi, hogy az idei nyáron elindulna-e valaki?

#2! Kedves 2! Nincs külön célcsoport, akikre gondolok. Bárki, aki utazni szeretne, szeretett volna, utazik......

2020. jún. 14. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Persze, épp elég szánalmas, hogy mennyi embert megfélemlítettek ezzel az enyhe betegséggel.
2020. jún. 14. 20:36
 5/7 A kérdező kommentje:

#4! Ezt kitől hallottad, hogy "enyhe betegség"?

A világjárvány "enyhe betegségnek" számít? Mi, magyarok viszonylag szerencsésen megúsztuk, de addig, amíg nem lesz megfelelő védőoltás, óvatosnak kell lenni mindenkinek!

Nem csak a veszélyeztetett korosztálynak, hanem a fiatal, egészséges embereknek is!

Lehet, valaki észre sem veszi, hogy pozitív a tesztje, van/lesz akinél enyhe lefolyású, de bizony a fiatalok között is vannak, akiket nagyon megviselt, az idősebb korosztályra pedig életveszélyes!

Kívánom, ne tapasztald meg, hogy szeretteid körében valaki kovid pozitív legyen!

Jó egészséget!

2020. jún. 14. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nincs karantén, és pl Horvátországban a fertőzéstől se kellene tartani, de lehetnek olyan korlátozó intézkedések, amik zavaróak (korlátozott vagy épp semmilyen nyitvatartás stb).

Amúgy a helyzet hétről-hétre változik, emiatt pl fogalmam sincs, hogy megyünk-e szeptemberben valahova vagy sem; illetve hogy a szokásos repülős út helyett esetleg inkább autós célpontot választunk majd.

Júliusban belföldre megyünk, de teljesen véletlenül amúgy is ez volt a terv.

Augusztusra is volt külföldi terv, ez sincs még eldöntve, meglátjuk addig hogy alakul a szitu (bár ez szomszédos ország lenne).

2020. jún. 14. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én most gondolkodom rajta, hogy a karácsonyi utat törlöm, szívem szakad belé, hogy nem láthatom a bátyám gyerekeit, amióta megszülettek nem telt el hat hónap két látogatás között, sőt általában még kevesebb, és többször is töltöttem hónapokat Magyarországon a gyerekekkel, de ez most túl veszélyes. Semmi kedvem 12 órát maszkban ülni a repülőn (ami amúgyis csak színjáték, hiszen evéshez mindenki leveszi a maszkot) és utána két hétig azon stresszelni, hogy vajon megkaptam-e a betegséget. Ez nekem nem hiányzik. Most nyáron repülőre ülni, hát, lelke rajta, aki megteszi.
2020. jún. 16. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!