Ebben a videoklipben mely város és mely tengerpart látható? Mert, hogy nem Casablanca, az fix! Jessica Jay - Casablanca.
2020. júl. 18. 11:15
1/4 anonim válasza:
Eléggé katyvasz szerintem több helyről van. De egyik sem Casablanca. Fél évig éltem ott biztos hogy nincs a videóban egy másodperc sem ami Casablancában készült volna.
2/4 anonim válasza:
Tobb hely van benne. A nyitokep egy strand floridaban, ezt a stock videot hasznaljak: [link]
Hogy melyik strand, azt nem tudtam kideriteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! Engem kifejezetten az a szép zöld vegetáció érdekelne, ahol az a magányos autó mozog néhány másodpercig.
2020. júl. 18. 22:34
4/4 anonim válasza:
Tropusinak tunik, en Cancun/Mexiko kornyeken tudnek ilyet elkepzelni, de biztos mas helyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!