Ezek közül hova utaznátok el a legszívesebben?
Tuvalu nincs is???
Csalódott vagyok... :-D
#1: nem annak szántam :D
#2: bocsi :)
4.-s te beteg vagy, vagy a virus tamadta meg az agyad vagy spontan vagy hulye.
Szerinted rakosos hanyan szenvednek itt ott?
Sziv es errendszeri betegek hanyan szenvednek itt ott?
Most akkor a tobbiek ne utazzanak, mert vannak beteg emberek???
A listaban levok kozul egyik sem. De pl Vanuatu.
Amugy siman lehet utazni, a vilag europan kivuli resze kinyitott es varja a turistakat. Egy hete jottem haza Afrikabol, eletem egyik legjobb utja volt.
Ennyi erővel egy nap se rakjon ki senki kérdést,mert minden nap sokan meghalnak.
#4aatól,hogy most minden nap a szádba tolják,hogy hány ember halt meg koronában,attól még nem csak abba lehet belehalni. Kijött egy statisztika,hogy ebben az évben eddig nem haltak meg többen mint az utóbbi években. Ennyit erről.
A halál és a kérdésfeletevés az utazás kategóriában között mióta van párhuzam?
Hogy lehetne indítványozni az adminok felé, hogy a 4-es féle elmebetegeket végleg kitiltsák IP cím alapján?
Egyébként Barbados.
8-asnak:
Biztos vagyok benne, hogy békeidőben is csak a sarki kisboltig jutnak el, és most azon élvezkednek, hogy aki pedig utazhatna, az nem mehet.
#7 hahaha én idén is voltam külföldön úgyhogy ez most nekik nem jött be.
Hogy a kérdésre válaszoljak Harstad a kedvencem ezek közül mert szeretem a hideget meg norvégiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!