Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek nyáron vagy kora...

Szerintetek nyáron vagy kora ősszel már lehet utazgatni külföldre?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 07:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Én úgy számolok , hogy igen. Más kérdés, hogy milyen feltételekkel.
2020. dec. 21. 07:41
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
iden ketlem hogy normalisan lehet., amugy mindig is lehetett csak feltetelekkel
2020. dec. 21. 08:54
 3/14 D. Brasco ***** válasza:
20%
Kérdéed jelen helyzetben is okafogyott,tekintve,higy most is lehet külföldre utazni.....az mar mas kerdes,hogy milyen feltételekkel.....
2020. dec. 21. 09:03
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha minden jól megy, akkor februártól már -szabadon- utazhat az aki beoltatta magát.
2020. dec. 21. 11:34
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

Kérdés, hogy alakul a vírusgörbe, lesz-e további hullám, vagy sem. Ha igen, sikerül-e féken tartani. Mennyire lesz hatásos a vakcina? stb.

Ha vissza is áll a turizmus, biztos, h vmilyen szintű korlátozások lesznek. A maszkviselést sztem nem fogják megszüntetni ezután sem. De majd kiderül.

2020. dec. 21. 13:34
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Erre nincs egyszerű igen/nem válasz, mert nagymértékben függ attól, hogy hova utazol - nem minden országban egyforma a vírushelyzet és nem minden ország fog egyszerre lazítani.
2020. dec. 21. 14:09
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem igen de sajnos csak akkor ha igazolod hogy be vagy oltva....

Akkor én inkább nem utazok jövőre majd akkor ha már nem kérnek oltási igazolást.

2020. dec. 21. 14:47
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Senki sem jövőbelátó, de polgárháborús helyzet lenne, ha nyáron megint az emberek arcába tolnák vigyorogva a "Több Balaton, kevesebb Adria"-szlogent. Ugyanakkor sanszos szerintem, hogy pl. a légitársaságok vakcinációs igazoláshoz fogják kötni a fedélzetre lépést. De az olyan országok, amiket a turizmus pörget pl. Horvátország nem hiszem, hogy azzal lesz elfoglalva, hogy minél jobban megnehezítsék a beutazni szándékozók dolgát, hiszen a lakosság egy jelentős része a turizmusból él, ők így is hatalmas károkat szenvedtek el a helyzet miatt. Én úgy számolok, hogy Európán belül szerintem minimum lehet úgy utazgatni, mint 2020 nyarán, aztán majd meglátjuk. Március-áprilisra azért fog körvonalazódni, hogy mi újság van.
2020. dec. 21. 19:34
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
Olvastatok orban mit mondott? 2021 vegeig marad a jarvanyugyi veszhelyzet, normalisan jovore sem lesz utazas, a lenyeg higy a penzt ne vigyuk ki az orszagbol
2020. dec. 21. 20:03
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Ne keverjük a veszélyhelyzetet és a járványügyi készültséget. A veszélyhelyzet január 11-ig van jelenleg érvényben, a járványügyi készültség pedig fél évvel lett meghosszabbítva. Ez utóbbi most nyáron is jelen volt, mégis lehetett az EU-s országok nagy részébe be- illetve kiutazni karantén illetve tesztkötelezettség nélkül. Ha már Orbántól idézünk: „Április elején lehet talán győzelmet hirdetni a járvány felett”.

2020. dec. 21. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!