Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyivel éri meg kiutazni...

Mennyivel éri meg kiutazni Londonba?

Figyelt kérdés

Leszögezném, nem mostsanság lenne, hanem ugy kb. 4-5 év múlva, csak előre tervezem a pénzügyeimet.

Szóval itthon diákmunkáznék(khm bejött a korona) abból az összegyűlt pénzől mennék ki és vennék lakást, majd keresnék munkát egy évre kb aztán elkezdeném ott kint az egyetemet. Na most magyarországon esélyem sem lenne 800 ezer ft t keresnem/félév. Angliába gondolom ez lehetséges, mivel ennyi egy egyetemes félév tandíja🥴.

Szóval a kérdésem mennyi összeggel kell számoljak, amit itt magyaron gyűjtők össze és viszem ki.

2020. nov. 28. 21:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Arról sem hallottál, hogy már nem úgy vannak a dolgok mint azelőtt?!

Ha nem turistának mész, akkor eleve már csak vízummal, perfekt nyelvtudással és megfelelő szakmával vagy végzettséggel vállalhatsz kint munkát.

De álmodozzál tovább.

2020. nov. 29. 13:22
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Látom, hogy téged nem nagyon befolyásol, hogy más a valóság mint amit hinni vélsz.

2020. nov. 29. 13:24
 13/38 A kérdező kommentje:

Igen, nem tudom hogyan müködnek a dolgok és hülye vagyok.

De azért nem fogok mindent feladni! Ha van elegendő pénzem, kint is tudok egyetemre menni. Külföldről ide is jönnek egyetemre, ázsiából is és az sem eu tag állam. Nem kell túl bonyolítani a dolgokat.

2020. nov. 29. 17:37
 14/38 anonim ***** válasza:

Miért ne tudnál Londonban tanulni? Több ezer magyar diák tanul ott, ezer ösztöndíj, Erasmus, stb. létezik.

Nyilván az EU-kilépés után is ezer módja lesz.

Londonban tanulni/élni nem eredmény, egy elcsípett projekt/ösztöndíj és egy 7000 forintos repjegy kérdése.

Lakást venni viszont már az lenne, szóval reálisan gondolkozz! Érdeklődj tanároknál, keress Facebook-on Londonban tanuló magyarokat, stb.

2020. nov. 29. 17:48
 15/38 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? 14? Mert akkor előre szólunk, hogy az élet nem olyan egyszerű és rózsaszín, mint az amerikai filmekben.

Kutya se lesz rád kinn kíváncsi, az "álmaidat" meg kinevetik majd kb. csak lehet nem a szemedbe mondják.

Jobb ha ezt elfelejted. A kiköltözés árából itthon falun kétgenerációs házat lehet venni.

Az egyik hozzászóló leírta. 16 évig gyűjtöttek önerőre, ami Angliában kisebb % mint itthon, mindezt angliai mércével átlag feletti fizetéssel.

2020. nov. 29. 18:37
 16/38 anonim ***** válasza:

Az ingatlanvásárlás diákmelóból nyilván irreális. Gyerek még, nem kell bántani, nincs tisztában a londoni ingatlanárakkal.

Egy londoni másfélszobás árából Budán vagy Sopronban veszel villát wellness-részleggel, és még marad 40 egy autóra, nemhogy falun kétgenerációs házat, mint előttem írták.

Abban viszont, hogy Londonban szeretne tanulni, az égvilágon semmi különlegesség, vagy nagy dolog nincs, sok- sok lehetőség van rá.

Viszont bízom benne, hogy párszor kirepültél (ez manapság nem több, mint egy Sopron- Debrecen vonatjegy), és saját szemeddel láttad Londont, nem csak elméletben tetszik.

Ha 2 európai nagyvárost kellebe mondanom, ahol nem szívesen élnék, az London lenne és Párizs.

2020. nov. 29. 18:58
 17/38 anonim ***** válasza:
Az angliai önerőből jönne ki a kétgenerációs ház itthon vidéken, nem a garzon teljes árából:)
2020. nov. 29. 19:18
 18/38 A kérdező kommentje:

17 vagyok, 14 evesen hogy dolgoznék már havi majdnem 200 ért.

Az lehet h az álmodozó embereket kinevetik, de pont azok nem vitték semmire. Mondjátok h hülye vagyok, semmivel nem vagyok tisztában, de ha nem vásárolok lakást, akkor albérlet vhol. De nem kell irigyledni h ti nem vittétek semmire. Rengeteken megcsinálták, azt amiről csak álmodtak. Lehet nekem nincs szerencsés életem, de én alakítom az életem, úgy ahogy akarom. Csak abban van igazatok, hogy nem értek a politikához, a külfön történő dolgokról, mert még nem is kell mindent tudja, mert nem mostanta tervezem.

Sztem tuti h már most többre vittem, mint köztetek a többség.

17 évesen már árusítom a termékeimet, egy remek hírő szakgimibe vagyok a legjobbak között, 1 emelt nyelv viszgával és német közép szintre készülők, mellette franciát tanulok...

Melyik szárnyalja ezt túl, a valóságban?

Ezt sem fogjátok elhinni irigységetegből, hogy ti sehol sem vagyok.

2020. nov. 29. 19:50
 19/38 anonim ***** válasza:
57%

Màr értem... Te egy idióta vagy. Ne is várj, indulj most,majd lesz pofàraesés amikor kikerülsz a nagyvilágba. És ehhez még az orszàgot sem kell elhagynod.

Egy ilyen stílussal és ekkora pofàval a legtöbb helyről úgy fognak kivàgni mint macskàt szarni.

Sok sikert.

2020. nov. 29. 20:06
 20/38 anonim ***** válasza:

Te elolvasod, amit írtam/írtunk?

Senki nem bántott.

Semmilyen "álom", siker vagy eredmény nem kell ahhoz, hogy Londonban tanulj, ezernyi magyar diák van ott, tízezernyi pedig más európai és tengerentúli városokban, ezernyi projekttel/ösztöndíjjal. Nekem San Diego-ba lett volna ösztöndíjam, de nem mentem. A bátyám Watertown (USA, Minnesotta) városában tanult és kosarazott, de van Kínában tanuló ismerős is. Ezekhez képest London egy slágerváros. Döntés kérdése.

Azt emeltük ki, hogy egy londoni garzonlakás 400-450 millió forinttól indul.

Talán te is belátod, hogy butaságot írtál a vásárlással kapcsolatban. Az albérlet szintén drága, egy szoba is 100 000 forint felett mozog.

Nem is tudom, miért ezen gondolkodsz, amikor van az egyetemeknek student hostele.

Adtam gyakorlati tanácsokat is: konzultálj az ilyen jellegű projektekben kompetens tanárokkal, kint tanuló magyar diákokkal, keresgélj a neten!

De mindenekelőtt tölts ott minél több időt, 10 ezer forintért állnak a 2-3 nap differenciájú retúrjegyek egész évben. Láss és tapasztalj a gyakorlatban!

2020. nov. 29. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!