Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki több országban járt már,...

Aki több országban járt már, tudna rangsorolni melyik tetszett neki a legjobban és a legkevésbé?

Figyelt kérdés
Azt is leírhatjátok, miért.
2020. nov. 27. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

2000 egy metrójegy 4 állomásra.

A kis hableány egy mini szobor tömve turistákkal, jó nagy csalódás. Az emberek bunkók (legalábbis velem azok voltak).

Parkolás: 2 perccel a parkolójegy lejárta után büntettek meg 40.000 forintra. A város legszélén egy kihalt parkolóban (kb mintha megnéznéd a Parlamentet és az AsiaCenter végébe parkolnál). Az Øresund hídon meg véletlen duplán számláztak (900 DKK=120€), legalább a svéd ügyfélszolgálat rendes volt és egy hónapon belül visszautalták.

2020. nov. 28. 14:47
 12/16 A kérdező kommentje:
11: Hát igen, ez a mi pénztárcánknak nagyon sok, de nekik apró.:(
2020. nov. 28. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Sok országot bejártam.

Az első három helyen nálam Olaszország van.

2020. nov. 28. 20:38
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

Nekem valahogy így nézne ki egy top10:

1. Vietnám

2. Mianmar

3. Bosznia

4. Kazahsztán

5. Malajzia

6. Ukrajna

7. India (néha top1, néha meg úgy felidegesít, hogy a top100-ba sem tenném)

8. Tádzsikisztán

9. Malawi

10. Lehetne Ausztrália, de annyira drága, hogy elég sok pénzzel nekifutva is folyton az árakat néztem, szóval legyen inkább a közeli, olcsó és rendkívül szórakoztató Észak-Macedónia.

Legkevésbé Marokkó tetszett, de az az egész út egy fosviharra sikerült, rutinos utazó vagyok, de így is minden beütött, szóval simán lehet, hogy ha visszamennék eléggé tetszene. Pláne, hogy a konyha remek.

2020. nov. 28. 23:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen kérdwző nekik lehet aprópénz, de ez engem magyar fizetésből nem vigasztal :)

Ezért is jó a Balkán, a magyarnál alacsonyabb árakon a magyarnál sokszor magasabb minőségen tudsz szolgáltatásokat vásárolni, legyen az étterem, fodrász, metrójegy, szállás stb.:)

2020. nov. 29. 18:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedvencek: Észtország, Németország, Görögország, Szlovénia, USA, Szingapúr.

Ami nem jött be: Új-Zéland és Olaszország. Új-Zéland gyönyörű, de a turistákat totál lehúzzák. Pl. megnéztük a gömb alakú köveket a parton és képesek belépőt szedni! Az egész abszurd, mert pl. este már nincs ott senki, így ingyen megnézheted, de napközben fizetni kell. Olaszországban meg kiraboltak. Viszont mind a két országot ajánlom, nagyon szépek, de óvatosan..

2020. dec. 1. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!