Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hallottatok a Qantas legitarsa...

Hallottatok a Qantas legitarsasag feltetelet a jovore nezve? Mit gondoltok az alabbirol?

Figyelt kérdés
Tartani fogjak? Vajon a WizzAir, Ryanair, Flixbusz is kotelezoen kerni fogja az oltas beadatasat az utasoktol? NEM VITAINDITO KERDEST SZERETNEK ES OLYAN VALASZOKAT SEM, HOGY MAJD A KRISTALYGOMBOT ELOVESSZUK/EZOTERIA ROVATBAN KERDEZZEM! Normalis valaszokat, erveket, gondolatokat szeretnek olvasni
2020. nov. 24. 15:18
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
78%
Hát én attól tartok, hogy ez még csak a kezdet és jó lenne nem hagyni, hogy az ember jogait tovább csorbítsák különben egy nap arra eszmélhetünk, h kísérleti patkányként ülünk egy üvegvitrinben megbillogozva...
2020. nov. 24. 23:07
 12/44 anonim ***** válasza:
31%
Ebből a hírből is kitűnik, hogy az összeesküvés-elméletek, a zord jövő megvalósulni látszik és anno kinevették azokat, akik azt állították, hogy nem kell kötelezővé tenni az oltást, másképp is el lehet érni, hogy rákényszerülj. Elöször csak nem utazhatsz, aztán talán már boltba se mehetsz be. Ébresztő!
2020. nov. 24. 23:12
 13/44 A kérdező kommentje:
Szomszedos orszagaink is vajon ehhez kotnek a beutazast (na meg mi a "haza"utazast)?
2020. nov. 24. 23:14
 14/44 anonim ***** válasza:
94%
Én ledöbbentem. Nem magán a híren, hanem azon, hogy régebben olvastam erről a tervről és ez már nem csak fikció, hanem tényleg megtörténik. Vége a szabad világnak?
2020. nov. 24. 23:16
 15/44 anonim ***** válasza:
48%
Bármi is történik, szerintem globális és tervszerű.
2020. nov. 24. 23:18
 16/44 anonim ***** válasza:
3%
Ööö, eddig is volt millió desztináció, ahová kellettek oltások, csak halkan jegyzem meg.
2020. nov. 24. 23:25
 17/44 anonim ***** válasza:
95%
igen, csak azok 10+ eves taapsztalattal rendelkeznek
2020. nov. 25. 08:19
 18/44 anonim ***** válasza:
78%

16,

Igen, csak azokat a vakcinákat évekig kísérletezték ki, illetve tesztelték.

A corona vakcina esetében azt sem tudják, hogy mennyi időre ad védettséget, szerinted akkor a hosszútávú mellékhatásokról mennyit tudhatnak?

Egy ilyen oltáshoz kötni a mozgásod szabadságát, a jogaid nagyon durva megsértése.

2020. nov. 25. 08:30
 19/44 anonim ***** válasza:
78%
Egyetértek 18-as! És érdekes, hogy ez mennyire nem tűnik fel az emberek többségének. Szörnyűség!
2020. nov. 25. 09:19
 20/44 anonim ***** válasza:
22%

"Egy ilyen oltáshoz kötni a mozgásod szabadságát, a jogaid nagyon durva megsértése."

HA...ha...ha...

Tudod mihez van jogod?

Otthon maradni.

2020. nov. 25. 12:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!