Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ez megoldható,vagy felejtsem...

Ez megoldható,vagy felejtsem el? Lent

Figyelt kérdés

Halihó

Bécsbe szeretnék kiutazni,mivel szülinapom lesz és a családomból az egyetlen kontaktom ott lakik.

Nem akarom egyedül tölteni ezt a napot,tesóm pedig mondta,hogy menjek ki és megünnepeljük kis körben.

Csak az a kérdésem,hogy ezt most lehet e..vagy megvág a rendőr..mert láttam hogy már azokkal is tele a vonat.

Gondolom nem lenne túl meggyőző ez a szülinapos érv..de nekem sokat jelentene ha mehetnék.

Szerintetek?

2020. nov. 16. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
7! Nem mondta szegeny kerdezo, hogy menne barhova.. Nekem is szerdan lesz szulinapom es barcsak mehetnek most oda... Nem jarkalnek ki, csak a parom lakasaban lennek, akit augusztus vege ota nem lattam!! Karacsonykor mikor kimegyek, akkor sem fogok jarkalni, hanem vegre eltolteni vele egy kis idot es utana ulok otthon
2020. nov. 16. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Gondolom, trollkerdes.Ausztriaban meg azt se lehet, amit itt meg igen.

Miert jo ilyeneket feltenni?

2020. nov. 16. 23:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát k*rva troll kérdés b*zdmeg.

Na köszönöm a válaszokat,még nem tudom..

2020. nov. 17. 16:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!