Többen is így vannak ezzel?
Figyelt kérdés
Pár napja jöttem meg külföldről és szinte depresszióba estem. Olyan rossz érzés visszajönni ebbe az országba. Ott kint mindent szépnek, jónak láttam itt meg csak a hibák jöttek le. Kint a tenger, a sós levegő, kedves emberek, meleg esték, hangulatos városok. Itthon meg a nagy szürkeség, esős napok, bunkó emberek, szemetes utcák várnak. Ezt szinte minden évben átélem és ilyenkor hónapokig kedvetlen, búskomor vagyok még visszaszokok az itteni életbe.2010. aug. 9. 22:34
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én is hasonlóan voltam ezzel, míg ki nem költöztem egy tengerparti kisvárosba. Hidd el a hétköznapok itt is ugyanolyanok, mint otthon. Ha nem turista vagy, az emberek itt is ugyanolyan bunkók, ősz közeledtével a városok hangulata sem olyan, mint nyár közepén. Sajnos ez így van...nem éri meg búslakodni.
Fel a fejjel.
2/9 anonim válasza:
én most megyek haza nyaralni egy kicsit,és alig várom.Itt kint ha nem turista vagy akkor ugyanaz az unalmas,szürke hétköznapok.állandószél,és eső,bunkó emberek,és mindenhol kosz,szemét..Turistaként Magyarország is csodaszép...
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Amúgy milyen országokról írtatok?
2010. aug. 10. 00:06
5/9 A kérdező kommentje:
Én voltam már több tengerparti országban is.
2010. aug. 10. 09:41
6/9 anonim válasza:
Tényleg igaz amit előttem irtak, ha csak nyaralsz akkor minden szép, de ha ott élsz és dolgozol, akkor teljesen másképp jössz haza. Nemcsak Mo-on vannak bunkó emberek, kosz, unalom, hanem a szép helyeken is, amit egy egyhetes nyaralás alatt nem vesz észre az ember. Én is szeretek hazajönni. (de visszamenni is):-)
7/9 A kérdező kommentje:
De azért jobb lehet olyan helyen élni mint itt nem? :)
2010. aug. 10. 14:25
8/9 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, ahogy az utolsó hozzászóló! Nagyon jó elmenni, de hazajönni, majd újra visszamenni is! Én nem vágyom feltétlenül arra, hogy külföldön éljem le az életemet, ott sem minden jó, nem minden tökéletes! Próbáld kicsit pozitívabban felfogni az életet, és hálát adni azért, hogy volt lehetőséged elmenni egy ilyen csodálatos helyre! Én csak 20 éves vagyok, ha külföldön vagyok pár hét elteltével még is nagyon honvágyam van! Imádok itt élni, magyar vagyok, és ez az én hazám a maga hibáival együtt! :)
9/9 anonim válasza:
Nemrég jöttünk haza Krakkóból, szépen divatosan felöltözött emberek, sehol szemét, élvezet volt köztük sétálni, Ausztriában mosolyognak az emberek egymásra, jó kedvük van (egymás között is), itthon akkor is koszosak az utcák, az emberek ízléstelenül öltözködnek, és hülyének néznek ha rájuk mosolyogsz, ja és mindenki búval b*aszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!