Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ezzel így vagy...

Csak én vagyok ezzel így vagy többen is?

Figyelt kérdés
Reggel nem tudok addig aludni ameddig szeretnék mert állandóan besüt a nap (redőnyön és függönyön keresztül) és valamikor 4-órakor vagy 5-órakor megébredek és nem tudok visszaaludni a napfény és a világosság miatt.Nem elég hogy este a nagy meleg miatt korán sem tudok lefeküdni... ezzel csak én vagyok így vagy mások is? :O
2011. júl. 10. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok. Már én is fel akartam tenni ezt a kérdést. Nem tudok fényben aludni. :S

L/18

2011. júl. 10. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Mások is. Ezt teszi a kánikula :((
2011. júl. 10. 14:36
 3/5 MaryssCsajSzlee válasza:
Szerintem húzd le a redőnyt teljesen minden szobában, ahol esetleg nincs ott csukd be az ajtó. Ha üveg van az ajtón légy olyan kreatív hogy teríts rá egy takarót és úgy hajtd be.
2011. júl. 10. 14:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen a redőnyt teljesen lehúzom meg be is sötétítek a függönnyel de reménytelen.... :// Azért köszönöm a válaszokat! :))
2011. júl. 10. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Én csak sötétítőt használok éjjelre (redőnyünk nincs), mégis elég sötét van.

Nem lehet, hogy a melegtől nem tudsz aludni?

Főleg, ha az ablak elé húzod a függönyt, akkor nem jön be semmi levegő (mert gondolom, nyitva van az ablak amúgy), és marad bent a meleg.

2011. júl. 10. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!