Csak én vagyok ezzel így vagy többen is?
Figyelt kérdés
Reggel nem tudok addig aludni ameddig szeretnék mert állandóan besüt a nap (redőnyön és függönyön keresztül) és valamikor 4-órakor vagy 5-órakor megébredek és nem tudok visszaaludni a napfény és a világosság miatt.Nem elég hogy este a nagy meleg miatt korán sem tudok lefeküdni... ezzel csak én vagyok így vagy mások is? :O2011. júl. 10. 14:23
1/5 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Már én is fel akartam tenni ezt a kérdést. Nem tudok fényben aludni. :S
L/18
2/5 anonim válasza:
Mások is. Ezt teszi a kánikula :((
3/5 MaryssCsajSzlee válasza:
Szerintem húzd le a redőnyt teljesen minden szobában, ahol esetleg nincs ott csukd be az ajtó. Ha üveg van az ajtón légy olyan kreatív hogy teríts rá egy takarót és úgy hajtd be.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen a redőnyt teljesen lehúzom meg be is sötétítek a függönnyel de reménytelen.... :// Azért köszönöm a válaszokat! :))
2011. júl. 10. 14:46
5/5 anonim válasza:
Én csak sötétítőt használok éjjelre (redőnyünk nincs), mégis elég sötét van.
Nem lehet, hogy a melegtől nem tudsz aludni?
Főleg, ha az ablak elé húzod a függönyt, akkor nem jön be semmi levegő (mert gondolom, nyitva van az ablak amúgy), és marad bent a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!