Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen az élet Amszterdamban?

Milyen az élet Amszterdamban?

Figyelt kérdés

Tényleg olyan menő meg egy csoda, ahogy állandóan posztoljak az emberek?

Néha tökre kisebbségi komplexusom lesz, amikor látom, hogy az emberek ilyen menő városokba mennek ki élni én meg itt vagyok Budapesten..

Nekem mondjuk nincs lehetőségem kimenni..

2020. okt. 5. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Sehol nem mindegy, hogy kinek. Jo dolog hollandnak lenni Amszterdamban. De csak ugy beallit valaki, akkor nagy esellyel a legaljabb kornyezetben az idegenek legalso koreiben kot ki.
2020. okt. 6. 00:04
 2/6 A kérdező kommentje:
De miért van ez? Angolok se befogadoak amúgy?
2020. okt. 6. 00:25
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Mihez képest menő? Ott is emberek élnek, ők is dolgoznak, nekik is meg van a maguk problémája. Amszterdam nem csak a piroslampas negyedből meg a koffieshop-okbol áll és nem csak huszonéves IT mérnökök meg fotomodellek lakjak.

Hollandia jó hely, szeretek itt élni. Mondjuk nem Amszterdamban lakom, hanem egy környező kisvárosban. Az első hozzászólóval kicsit sem értek egyet. Sosem voltam a "legaljabb kornyezetben az idegenek legalso koreiben". Mondjuk az is igaz, hogy tettem is érte: nyitott voltam, azonnal neki álltam nyelvet tanulni, használtam a kérem és a köszönöm kifejezéseket és nem gondoltam azt, hogy nekem, mint ide csöppent magyarnak minden jár és előttem kell hogy hasra essen mindenki. A nyelvtanfolyamon ahova jártam mindenfele külföldi megfordult, közülük sokan panaszkodtak arról, amiről az első ír. Kivétel nélkül mindegyikük egy ki ha én nem, bunko tipus volt. Amijén az adjon isten, olyan a fogadj isten....

2020. okt. 6. 06:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó.

De szerintem mindenhol jó ahol legalább nagyjából úgy élhetsz mint Magyarországon 300ezer forintból.

2020. okt. 6. 07:05
 5/6 anonim ***** válasza:
34%
Elso vagyok. Felre vagyok ertve. Nem panaszkodom, es nem ebbe a csoportba tartozom. Hanem a dejoneki magyarok, akik nyelvtudas nelkul, szakmai tudas nelkul nekivagnak, ebbe futnak bele.
2020. okt. 6. 14:59
 6/6 anonim válasza:
51%
Az első válaszoló irdatlan nagy badarságot mond.
2020. dec. 6. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!