Merre tudok menni?
Kérdező, írd már le, hogy tkp. HOVÁ kell menned?
Fortenzzia nevű város NINCS Olaszországban!
Azért mutatja mind a hármat ott, mert mindig a leggyorsabb/legrövidebb útvonalat ajánlja fel a google maps.
De mint írtam az előbb, ahol fehér pontokat látsz a kék vonalon, azt át tudod húzni máshová az egérrel!
De sokkal hosszabb, plusz alsóbbrendű utak vannak a hegyi szakaszokon.
Amúgy nem értem, miért kéne Bolzano megyébe (Dél-Tirol) Szlovénián keresztül menni....
Kérdező: azért nem dobja ki a gps vagy más útvonalterező szlovéniát mert egyértelműen kerülő.
Ha bp-ről Bécsbe akarsz menni, akkor se javasol Siófomon v Mohácson keresztüli útvonalat. 😁
Aki mondta neked, az tuti tisztában volt azzal h mi az uticélod?
Triesztbe nyilván a szlovén út a legjobb...
Az útvonaltervezők mindig a leggyorsabb útvonalakat mutatják, és nyilván azért csak Ausztrián keresztül vezet, mert gyorsabb és rövidebb, mint Szlovénián át. Persze lehet menni Szlovénián keresztül, sőt felőlem Franciaországon keresztül is, de az jóval hosszabb :D
Amúgy azért mondták azt neked, mert sok esetben Szlovénia a rövidebb útvonal, de Fortezza pont nem az az eset.
#17: igen, erre próbáltam célozni a 15-ben.
Az átlag magyar kb. a Jesolo-Bibigyó-Lignano részt ismeri Olaszországból - oda nyilván érdemes Szlovénián át menni. De sokan ebből extrapolálnak (anélkül, hogy ismernék a térképet), hogy akkor Olaszországba _en bloc_ Szlovénia felé kell menni... :-D :-D
19: de hát nyilvánvaló, hogy erőteljes kerülő Szlovénián át menni!
Hacsak nincs kitiltva Ausztriából a kérdező, abszolút logikátlan arrafelé menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!