Merre tudok menni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olaszorszàgba, pontosan Fortenzziába kell vinnem egyik ismrősömet autóval.a gps az osztrákoknál akar elvinni viszont nekem azt mondták hogy sokkal egyszerűbb és gyorsabb ha szlovénián keresztül mennék. Viszont a gps az istenért se akarja beadni az az útvonalat. Valaki leírná hogy merte kellene mennem?2020. szept. 17. 17:08
1/21 anonim válasza:
Miért nem attól kérdezed, meg aki Szlovéniát ajánlotta?
2/21 anonim válasza:
A google maps-t nem ismered???
Hol van ez a település? Nem Fortezza? Azt se tudod, hová kell menned?
Simán áthúzod az útvonalat az M7-esre, és lőn....
3/21 A kérdező kommentje:
Mert ő se tudja pontosan.
2020. szept. 17. 17:17
4/21 anonim válasza:
Te kérdezted, hogy egynapos kintlét esetén is kell-e COVID-teszt / karantén???
5/21 anonim válasza:
B.sszus, nem tudja, hogy hová akar menni...????
NAgyon nem mindegy már az indulásnál sem, hogy Olaszország melyik tartományába kell menni!
6/21 A kérdező kommentje:
Elírtam, sajnálom. Ez az osztárkokhoz is átvisz ahogy látom. Nekem annyit mondtak hogy Szlovénia és az olaszok. Nem kell több határon átmenni.
2020. szept. 17. 17:20
7/21 A kérdező kommentje:
Nem én kérdeztem, én bevállalom a két hetet
2020. szept. 17. 17:21
8/21 anonim válasza:
9/21 anonim válasza:
Lehet csak SZlovénián is átmenni, de sokkal hosszabb időben és km-ben is:
De újra kérdezem: erről a városról van egyáltalán szó?
10/21 anonim válasza:
Ha ennyire gyakorlatlan sofőr vagy, hogyan vállalhatsz be bérfuvart...???
Én tuti nem ülnék be melléd. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!