Milyen lehet most csernobil? Lehet még ott veszélyes sugárzás?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy mennyire biztonságos oda menni. Járt e esetleg valaki mostanában ott, és hogy milyen követelmények vannak a csernobili atomerőmű közelében.2020. szept. 15. 19:54
1/5 D. Brasco válasza:
Kismillio cikk/leiras/video stb van a neten a temaval kapcsolatban,frankón A-tól Z-ig mindent kivesézve.......ezek szerint nem sikerült a google-ba beirni azt a pár kereső szót?!?
2/5 anonim válasza:
Röviden: túrista látványosság lett az egészből. Néhány helyet kivéve nem nagyobb a sugárzás több más természetesen radioaktív területnél. A túravezetők tudják hova merre lehet menni és hova inkább ne.
3/5 anonim válasza:
A vezetett túrákon nem visznek olyan helyre, ahol a biztonsági szabályok betartàsával az ott töltött pàr óra alatt az egészséges szervezetre veszélyes mértékű sugárterhelés fenyegetne, de az óvatosság mindenképpen indokolt.
Épp ezért egyszerű nyálcsorgató vagy mondjuk sorozatfüggő katasztrófaturistáknak nem nagyon szoktam ajànlani a helyet, inkàbb az atomenergiáról, annak békés célú felhasznàlàsàról és veszélyeiről tájékozódni kívánó embereknek fontos tapasztalat ez.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. szept. 16. 15:14
5/5 anonim válasza:
Jártam ott, nem vagyok rákos, nem nőtt második fejem. A kismillió ott járt másik embernek sem. Nagyjából azonos a sugárzás mennyisége azzal, amennyit begyűjtesz azzal, hogy elrepülsz Kijevig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!