Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Törökországban van esély...

Törökországban van esély tartós kapcsolatba kerülni ottani lányokkal? Neked/ismerőseidnek sikerült párkapcsolatba kerülnöd/kerülniük? Ha igen nálad/náluk hol,hogyan sikerült a megismerkedés?(Nyilván vírus előtti és remélhetőleg utáni időkről van szó)

Figyelt kérdés

Fiúkhoz/férfiakhoz szól a kiírás természetesen. ;)

Szimpatikusnak tartom őket és szeretnék az ország, a történelem, a kultúra miatt hamarosan oda költözni (kéretlen kötekedőknek: ha nem tetszik a hely, vissza is lehet onnan jönni, ne kössön bele senki a fölöslegesen kiírásba), a nyelv tanulása már folyamatban. ;)

Azonban több helyen az olvasható, hogy nem könnyű külföldieknek Törökországban élő (nem németországi, nem ausztriai) lányokkal ismerkedniük.

2020. szept. 6. 09:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó, elárulnád hogy jönnek a szírek a törökökhöz? Ha már válaszolnod kell valamire, akkor arra válaszolj, amit kérdeznek.
2020. szept. 8. 11:51
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

ne parancsolgass nekem idi@ta. Nem kértem h belepofázz , a kérdezővel beszélek neked semmi közöd h beledugd az orrod. Ha nem tetszik ásd el magad .

Kérdező 2 link :

[link]

és szerintem a legbrutálisabb: [link]

2020. szept. 8. 12:11
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
Most meg Indiával jössz, jól van, ügyes vagy, te utolsó véglény :D
2020. szept. 8. 12:13
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
te meg utolsó fos átkozott
2020. szept. 8. 17:36
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
átkozott vagy te kötekedő
2020. szept. 8. 17:38
 26/29 anonim ***** válasza:
Amúgy én úgy tudom, hogy muszlim nő nem is házasodhat más vallásúval. Nem tudom persze, ezt mennyire tartják még Törökországban.
2020. szept. 8. 20:00
 27/29 anonim ***** válasza:
77%
#26 létezik polgári házasság is, 2017-ig csak az volt érvényes, a szekularizmust elég komolyan veszik. Erdo papa nemrég törvényessé tette a vallási esküvőt is, de a normális törökök általában szekulárisak.
2020. szept. 8. 22:08
 28/29 anonim válasza:
76%
#4 milyen hármas szex? Furcsa hogy ilyen tapasztalataid vannak, én még csak nem is hallottam ilyenről, se a fiatalabb, se az idősebb korosztályból. Oedig van egy 25 éves fiam akinek rengeteg barátja van, de normálisak, normális kapcsolattal. Nekem az a véleményem hogy az a különbség Európa és Törökország között, hogy itt őszintén szeretnek az emberek és szabadon.
2020. szept. 13. 17:45
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a feleségem török, egyáltalán nem féltékeny... Itt, Münchenben ismerkedtünk meg. A Törökországi törökök inkább járnak török pasival.. A külföldi törökök meg inkább kerülök a török pasikat
2020. okt. 1. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!