Van sorstársam?
Távkapcsolatban élek. A kedvesem és köztem 260km van. Eddig meg tudtuk oldani havonta kb hogy talalkozzunk, de most ugye sehogy sem. Nagyon hiányzik és jó lenne valaki olyannal beszélgetni aki hasonló helyzetben van. Nagyon vágyok egy sorstársra. Aki úgy érzi írjon.
16/L
(U.I.:remélem nem tiltják lea kérdést)
Szia!
Én is távkapcsolatban élek, már 4. hónapja. Utoljára február végén találkoztam vele. Tudom, milyen nehéz, ebben veled érzek.
20F
Szia! Én is ilyen szituban vagyok március óta nem láttam a párom kövi hónapban leszünk fél éve együtt. Engem az boldogít, hogy következő hónapban költözünk össze, ha minden jól megy. Sokáig nem akartunk ingázni.
18/L
Szia! :)
De még mennyire, hogy van sorstársad!
Mikor nekem is rossz napom van, vagy nagyon hiányzik a párom, mindig ezzel vigasztalom magam, hogy még mennyien járhatunk hasonló cipőben most.
A médiában persze mást se hallani, csak hogy a karantén miatti bezártság vajon mennyire viseli meg a párkapcsolatok jövőjét. És azt miért nem hozzák fel, hogy vannak olyanok, akik a járvány idején alatt hetekre, hónapokra nem látják a párjukat? Nekünk sokkal nehezebb, hiszen bizonytalan minden: a járvány vége, a korlátozások feloldása, az is, hogy mikor utazhatunk. És bizonytalan az is, hogy milyen lesz a járvány utáni találkozás. Erősebb lesz tőle a kapcsolat, vagy elszokik az ember a másiktól, a másik érintésétől és esetleg pont emiatt újra kell tanulni mindent. :/
Úgyhogy fel a fejjel minden távkapcsolatban élőnek, gondoljatok arra, hogy NEM VAGYTOK EGYEDÜL az országban, és bizony nagyon nagyon sok láthatatlan sorstársatok van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!