Van itt olyan sorstársam, aki ma éjjel még megy dolgozni?
Figyelt kérdés
Most legszívesebben csak bebújnék a pihe-puha ágyamba, és olvasnék, vagy a hétfői dolgozatra készülnék. :-)
Ehelyett viszont ismét a munka vár tárt karokkal...
2013. szept. 27. 19:42
1/17 anonim válasza:
hát én nem szeretnék trollkodni de most itt sörözök a gép előtt és nemsokára elmegyek aludni is :D
2/17 A kérdező kommentje:
Jó neked. :-P :-D
Én majd holnap este találkozom ismerősökkel, mi is megiszunk majd valamit. :-)
21L
2013. szept. 27. 19:44
3/17 anonim válasza:
milyen munka ez ahol ilyenkor még melózni kell?
(csakmert unatkozom) xD
4/17 A kérdező kommentje:
Én a Tescoban húzom az igát. :-D De elég sok helyen (pl. gyárakban) dolgoznak még ma is.
2013. szept. 27. 19:53
5/17 Amado atya válasza:
Most nem, de majd jövő héten. E héten még nappalos vagyok, és holnap is dolgozom. Meg vasárnap is. :)
6/17 A kérdező kommentje:
Oh, akkor én szerencsés vagyok, hogy a holnap reggel erre a hétre letudom a munkát, meg a sulit is. :)
2013. szept. 27. 19:56
7/17 anonim válasza:
velem volt, hogy péntek este 8-kor kezdtem egy 14 órás műszakot. Komolyan megfordult a fejemben, hogy kiszivom a kocsiból a benzint, és felrobbantom az egész helyet a p**icsába :D
8/17 anonim válasza:
Előző héten este 11-éjfélig bent voltam, hétvégén hajnalig dolgoztam. Most végre jön a megérdemelt pihenés. :)
9/17 A kérdező kommentje:
Végre hazaértem. :-)
Köszönöm a válaszokat! :-)
14 óra? Az kemény lehet! Engem sokszor a 10-12 óra is kikészít...
Jó pihenést és hétvégét mindenkinek! :-)
2013. szept. 28. 06:53
10/17 anonim válasza:
Milyen szüleid vannak neked, hogy 21 éves lány létedre, iskola mellett, hagynak éjszakai munkát végezni??? Komolyan, az ember esze megáll....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!