Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Törökországban van esély...

Törökországban van esély tartós kapcsolatba kerülni ottani lányokkal? Neked/ismerőseidnek sikerült párkapcsolatba kerülnöd/kerülniük? Ha igen nálad/náluk hol,hogyan sikerült a megismerkedés?(Nyilván vírus előtti és remélhetőleg utáni időkről van szó)

Figyelt kérdés

Fiúkhoz/férfiakhoz szól a kiírás természetesen. ;)

Szimpatikusnak tartom őket és szeretnék az ország, a történelem, a kultúra miatt hamarosan oda költözni (kéretlen kötekedőknek: ha nem tetszik a hely, vissza is lehet onnan jönni, ne kössön bele senki a fölöslegesen kiírásba), a nyelv tanulása már folyamatban. ;)

Azonban több helyen az olvasható, hogy nem könnyű külföldieknek Törökországban élő (nem németországi, nem ausztriai) lányokkal ismerkedniük.

2020. szept. 6. 09:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt ez nem számít anyagiassagnak. Itt ez alapvető, hogy te megfelelő szinten el tudod tartani (ez ertelemszeruen mindenkinek mást jelent, tehát persze, egy szegényebb sorból jott lány általában megelegszik kevesebbel is, de nagy esellyel abban sem fog segíteni neked - itt nincs ez az együtt megküzdünk, megkeressük a pénzt mentalitás szinte egyáltalán jelen), és biztositasz neki mindent a lehetőségeken belül. Itt ez a férfi szerep egy alapvető része.

Úgy gondolom a lányt kell szeretni, nem mást. - ez szep gondolat, de itt Törökorszagban azt szoktuk mondani, hogy nem a par, hanem a családok házasodnak, szóval így gondolkodni senki sem fog nagyjából, hiába nem vallásos.

'Ők is valahogy egymásra találnak, akkor hogy van ez, hogy mindent a férfinak kell és kötelező megteremtenie, akkor is ha nem tud?' - aki nem tud, az általában nem is kerül olyan helyzetbe, hogy hazassagra esélye legyen, szoval itt orult határokat tudnak atlepni az emberek, hogy biztosítsák a gyerekeit jovojet, hogy képesek legyenek megfelelően hazasodni a lehetőségeiken belül. Rengeteg embert hatalmas hitelekbe ver csak az, hogy képes legyen megkezdeni a hazassaghoz vezető lépéseket.

Az én véleményem csak annyi, hogy férfikent, pláne nem muszlimkent, ez nem feltétlenül lesz egy olyan kultúra, amibe be tudnál illeszkedni, mert a magyar férfi szerepek és az itteniek egyszerűn túl messze állnak egymástól.

2020. szept. 8. 08:32
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
'rengeteg külföldi ismerkedett már meg (helyben) török nőkkel, és valahogy nem tudom elképzelni, hogy nagyobb bajuk származott volna belőle.' - csak a kérdés, hogy mennyi kapcsolat került ezekbol napvilágra, értsd a család is tudott róla. Persze, én is láttam török lányokat kapcsolatot kezdeni, komoly kapcsolatban élni, de ez itt általában nem úgy működik, ahogy magyarorszagon elkepzelsz egy komoly kapcsolatot.
2020. szept. 8. 08:34
 13/29 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm, megszívlelendő, amiket írtál. Persze ettől még durva is.
2020. szept. 8. 08:38
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Illetve a másik kimenet, amit sokszor láttam, hogy jó, jó legyen eskuvo meg minden, és akkor kerekedett ki az europai úriember szeme, amikor a lány csaladja összeirta a listát, hogy akkor mit is kéne teljesítenie az eskuvore. Általában ezen a ponton szoktak elvalni ezek a kapcsolatok, amikor török szemmel is komoly kapcsolatrol kezdhetünk beszélni. Hogy addig a lany milyen kapcsolatban élt, meg milyen modern, európai benyomást igyekezett kialakitani magáról (szoktak), az ott már teljesen mindegy.
2020. szept. 8. 08:39
 15/29 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy milyen városban élsz, és ha nem vagyok indiszkrét, hogyan kerültél oda?
2020. szept. 8. 09:05
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen laktam itt, İstanbultol kezdve délkeleti részeken át, most épp itt vagyunk, keletebbre. Ide hazasodtam.
2020. szept. 8. 09:29
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A 8as 100000000%ban leirta az igazat !Ott igy vannak vele sőőőőt kulonb. régiókban ha keresztényként udvarolsz akár az életeddel is fizethetsz. Olvass utánna nem ugy mint a filmekben, mesékben.
2020. szept. 8. 10:01
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem holmi gyerekmesékből indultam ki, a másikról tévesen ostobaságokat feltételező utolsó.

Azonban ha adnál néhány linket, amelyeken olvasható (tőlem lehet angol, német, vagy török nyelvű is az a néhány honlap), hogy valóban történt-e már ilyen durva eset, hogy a delikvens az életével fizetett csak azért, mert más volt a vallása, nem muzulmán, akkor azt gondolnám nem feltételeztél (ismét) valótlanságokat. Sőt, meg is köszönném. Ez nem vicc.

2020. szept. 8. 11:14
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

oké

[link]

és még tudnek kuldeni egy csomo linket hasonló esetekről amennyit csak akarsz, de szerencsére van jobb dolgom is.

2-3 évvel ezelőtt nemetorszagban több km es sorban álltak azok a családtagok akiknek valamely hozzátartozóját megölték a muszlimok. Csak erről TILOS beszélni.

Volt olyan eset ahol egy muszlim megölte a sajat lányat vagy hugat nyilvános helyen talán bevásárlókozpontban , amit felvett egy ott levő ember és a birosagon bizonyitékként a gyilkos ellen használta. A gyilkos már korábban elmenekült, a felvételt készitőt pedig börtönbuntetésre ítélték mert nem volt szabályos az hogy rögzítette az eseményt.

Aki megjeleniti pl.médiaban ujsagban ezek gyilkossagait azt is megbüntetik mert szabalyellenes .

Akkor olyan sztorit is tudok hogy Egyiptomba az egyik lany elakart szökni szerelmével, egy amerikaiba lett szerelmes de a családja másnak szánta feleségűl. Az egyetlen bűne az volt ugye hogy mást akart párjának. A reptéren mikor a gépre vártak meglátta a tesoja. SZolt az apjának.

Megfogták és hazahurcolták a lányt és szerelmét . A lányt mágján megégették majd a férfit is kivégezték. Egy kulfoldi ujságiró szemuvegére felszerelt kamerával felvette az eseményt. Ennyit erről

2020. szept. 8. 11:44
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Remélem elolvasod a cikkben megirt torteneteket
2020. szept. 8. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!