Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek zöldkártyát...

Hogyan szerezzek zöldkártyát az USÁba, ha a pénz nem akadály?

Figyelt kérdés

Az előny, ha tudnék optt venni egy házat? Nagyobb eséllyel mehetnék ki? Büntetlen előéletű vagyok.

További infók:

-vállalkozó vagyok

-nem szeretnék házasodni

-nem él kint rokon/családtag/akárki

- a zöldlottót megpróbálom, ha még van.

Kanada is érdekel, de az USA jobban. A kettő közül hova könnyebb zöld kártyát szerezni? Előny, ha valakinek van pénze, vagy nem veszik figyelembe?

2020. aug. 25. 17:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Utána fogok nézni, és nem, az angollal sincs problémám. De minek van ez az oldal, ha az a válasz, hogy nézz utána? :D Ez egy kérdezős oldal, úgyhogy kérdezek. Minden kérdéshez oda lehetne írni, hogy nézzen utána az illető.
2020. aug. 25. 23:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Ezen túl csak a segítő válaszolóknak válaszolok, a többit mind jelentem. A nyelvvizsga természetesen készen áll, anélkül a gondolat sem született volna meg a fejemben, hogy kimenjek az USÁba. Valahogy feltételeztem, hoigy arabul nem beszélhetek ott. :D
2020. aug. 26. 00:49
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseriteni de ebben a pillanatban lehetetlen lesz szamodra legalis uton kivandorolni USAba.

Hazassag,csalad egyesites,munkavallalas ( munkaltato ceg, ha talalsz olyat, intezi a vizumot, bar ez nem allando tartozkodasi engedely), kivalo tudos, politikai menekult, esetleg zold kartya lotto. Na es persze az a befektetes, egy millio korul. Minden esetben kell egy szponzor aki felelosseget vallal erted.

Vagy ott maradsz illegalisan. ESTAval 90 napig maradhatsz, 91 napon mar illegalis vagy. Ezt nem tanacsolom senkinek, kulonosen most.

Ez van. Es elozo valaszolonak igaza van, osszes informacio elerheto.

Peldaul : [link]

2020. aug. 26. 02:46
 14/23 anonim ***** válasza:
Jelenleg az USA nagyjából akkor opció, ha Nobel-díjas vagy vagy olimpikon. Nyilván ennél azért árnyaltabb, de rendkívül nehéz kijutni. A legnagyobb probléma az, hogy ha ki is jutsz, akkor minek ez az egész felhajtás. Az Egyesült Államok már rég nem az az ország, amely a fejekben él, bármelyik nyugat-európai országban biztonságosabb megélhetésed lehet.
2020. aug. 27. 11:19
 15/23 A kérdező kommentje:

Az illegális, hogyha találok egy céget (kiscéget, családi vállalkozást), akinek fizetek és ezért kijuttat munka útján? Ha legális, akkor ez járható, ha illegális, akkor nyilván enm csinálom fenének se kéne, hogy kitoloncoljanak.

90 nap is elég sok, szerintem kimennék azzal. Utána vagy megújíttatnám, vagy hazajönnék egy időre. 90 nap alatt el tudnék menni egy csomó szép helyre, a Koreavárosba enni vagy venni egy ufós lufit az 51-es zóna előtt. A usa olyan érdekes, izgalmas :) Szerencsés aki kint élhet

2020. aug. 27. 17:09
 16/23 A kérdező kommentje:

A linket külön köszönöm! Mostanában egy csomó zöld kártyás reklámot kapok, amióta erre rákerestem :D

Amikor azt írjátok, hogy most különösen nehéz, akkor Trumpra gondoltok? Vagy mi a "most"?

2020. aug. 27. 17:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Te legkevésbé önmagaddal vagy tisztában. Ez az oldal azért van, hogy kérdezzenek, de speciális ismeretek megszerzésére nemhogy alkalmatlan, nem is lehetséges. Sem festővé sem fizikussá, még ha vállalkozna is rá, nem képezhet itt ki senki. Ugyanígy, az USA speciális tartózkodási engedélyéhez sem fogja itt neked az összes feltételt és tennivalót bemásolni. Ha ránézésre ennyit képzelsz az elintézésekről, akkor ne menj az USA-ba, mert ott élni kissé összetettebb, mint egy honlapot tanulmányozni. A legfőbb szabály: ha ott is ugyanígy viselkedsz, tárgynak néznek és aszerint kezelnek. És akkor bizony lehet, hogy itthon és kunyhóra sem fog neked telni. De ne várd, hogy ezt elmagyarázzam.
2020. aug. 27. 17:16
 18/23 anonim ***** válasza:
A "most" hatmillió fertőzöttet és majd 184 ezer halottat jelent. Továbbá azt, ott nincs számodra TB, előre kell fizetni, és elképzelhető, hogy a házra való pénzed kevés lesz az életben maradáshoz.
2020. aug. 27. 17:20
 19/23 A kérdező kommentje:

Persze Trumppal együtt a koronára is gondoltam, csak az túl evidens volt. Nem most akarok indulni ebben a percben, hanem mondjuk 5 éven belül. Arra spekulálok, hogy addigra már nem lesz ez a nagy koronaveszély.

Az egészségügy ott biztosításokon keresztül működik, azt tudom, de engem nem zavar, nincsenek anyagi gondjaim. Ha jó az ellátás, miért ne fizessen érte az ember?

Nem félek, hogy túl kevés lenne a pénzem, mert ingatlanjaim vannak. Persze, lehete egyszer befuccsol ez a biznisz de nekem nem úgy tűnik, hogy mostanában.

Az amcsi egészségügy pedig jobb, mint a magyar. Részben ezért is mennék. Ott vannak a legjobb dokik.

2020. aug. 27. 17:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Ott egy kezelés belekerülhet akár 10en millió forintba. Én javaslom Svájcot, Japánt esetleg Katart, ha minőségi egészségügy az egyik fő szempont. Ott sokkal jobb.
2020. aug. 27. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!