Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek zöldkártyát...

Hogyan szerezzek zöldkártyát az USÁba, ha a pénz nem akadály?

Figyelt kérdés

Az előny, ha tudnék optt venni egy házat? Nagyobb eséllyel mehetnék ki? Büntetlen előéletű vagyok.

További infók:

-vállalkozó vagyok

-nem szeretnék házasodni

-nem él kint rokon/családtag/akárki

- a zöldlottót megpróbálom, ha még van.

Kanada is érdekel, de az USA jobban. A kettő közül hova könnyebb zöld kártyát szerezni? Előny, ha valakinek van pénze, vagy nem veszik figyelembe?

2020. aug. 25. 17:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Van befektető vízum ahol meg van szabva , hogy kell legyen x százezer dollárod amiből be kell fektetned az adott országba egy y összeget és alkalmaznod kell hivatalosan z állampolgárt
2020. aug. 25. 17:22
 2/23 A kérdező kommentje:

Köszi! Hát én csak magamat alkalmazom, de nem baj, utánanézek ennek is. Ment a zöld :)

Van még más lehetőség is? :)

2020. aug. 25. 17:35
 3/23 D. Brasco ***** válasza:

Lehet hogy van pénzed de annyi biztosan nem,hogy ezt meg tudd oldani.

Egyebkent ha se hazassag se semmi nem jatszik,akkor kb a zöldkartya lottó marad,amig meg nem szuntetik azt is.De nehogy azt hidd,hogy az is ugy megy,hogy ha valami csoda folytan te lennel a kivalasztott,akkor amint kisorsolnak,már töltik is kifele a papirokat azt mehetsz kifele.Egy csomó vizsgálaton át kell még essél elotte stb stb.......

Vagy kimesz esta-val,aztan "veletlenul" kint maradsz,aztan ha vannak kapcsolataid idővel nagy nehezen tudod legalizalni magad....ha szerencsed van!Ha nem akkor amint lebuksz sz ICE rak is fel az első jaratra ami elhagyja az országot,veled egyutt

2020. aug. 25. 19:58
 4/23 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy sem a házasság, sem semmi. Csak, hogy házasság, meg rokonok nincsenek. A zöldlottó meg próba szerencse oké, de semmit nem ér, nem erre akarom bízni magam. Annyi pénzem van, hogy házat tudjak magamnak venni.

Még az amerikai barátnőben benne lennék, de még magyarral sem házasodnék.

Lehet kint felejtem magam, meg lepapíroztatom, hogy dolgozok akkor.

Barátnő nem elég? Muszáj a házasság?

2020. aug. 25. 20:09
 5/23 D. Brasco ***** válasza:

"nem mondtam,hogy sem a házasság sem semmi"

Par sorral feljebb

"-nem szeretnék házasodni"

"annyi penzem van,hogy hazat tudnek venni magamnak"

Ez senkit nem erdekel......barhol a vilagon vehetsz hazat ha tenyleg van annyi zsetonod de ebbol nem kovetkezik automatikusan az hogy te ott elhetsz.

A baratno megint senkit nem erdekel...vagy hazassag vagy semmi.

Ha meg a veletlrn kinmaradast valasztod,az kapcsolatok nelkul nem fog menni.

Egyebkent egyaltalan voltal mar az orszagban,mert eloszor javasonlam hogy menj mar ki turistakent aztan majd eldontod ez egyaltalan kell neked vagy sem.

2020. aug. 25. 20:31
 6/23 anonim ***** válasza:
Muszáj a házasság sőt vizsgázni is kell. Egymás szokásaiból kell mivel gyakori jelenség volt ,hogy pénzért házasodtak a nők. Ők pénzt kaptak te meg állampolgárságot. Most már külön kell vizsgázni , hogy mennyire ismered meg ilyesmi. Nem vagyok benne biztos de a befektetői vízumhoz valami 600-700 ezer dollárral kell rendelkezzél és ebből olyan 200 ezret kell befektetned és amerikait alkalmaznod. Nem tudod magad kint lepapíroztatni és ha elkap a rendőr csak egy igazoltatás végét kitoloncolnak , valamint nincs orvos meg semmilyen ügy intézés
2020. aug. 25. 20:47
 7/23 anonim ***** válasza:

Befektetesi vizum 900 ezer dollarnal kezdodik, az a minimum legujabb rendeletek szerint. Inflacio miatt az is fel fog menni.

Hazat vehetsz, persze, de attol meg nek kapsz tartozkodasi engedelyt.

Ha van egy millio dollarod, nagyon jol tudsz meglenni Europaban is.

2020. aug. 25. 21:42
 8/23 A kérdező kommentje:

Oké, és akkor hogy lehet kijutni? Nem vagyok zseni kutató, hogy munkával kijussak, sem feleségem nincs onnan. Akkor innentől ennyi, viszontlátás? Semmi esély? (ami nem szerencsejáték)

És ha amellett, hogy vállalkozó vagyok, bevállalok valami alkalmazotti munkát? Turistaként meddig lehetek kint?

2020. aug. 25. 23:17
 9/23 A kérdező kommentje:
Esetleg az megoldás lenne, ha befizetném magam ott iskolába és tanulnék? Ottani tanuló lennék, valami magánegyetemen.
2020. aug. 25. 23:18
 10/23 D. Brasco ***** válasza:

Figyelj,először nézzél már utána rendesen a dolgoknak a helyett,hogy kerdezed itt a vakot.

Minden fent van a hivatalos amerikai oldalon,hogy mihez mi kell stb.....ha nem találod meg és/vagy nem érted mi van oda irva angolul kár is neked ezzel az egesszel fogalalkoznod

2020. aug. 25. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!