Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik ország álmaid országa...

Melyik ország álmaid országa (a várost is konkretizálhatod! )?

Figyelt kérdés
Hol élnél tehát legszívesebben és miért?
2010. aug. 4. 11:43
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Magyarország
2010. aug. 4. 11:50
 2/10 anonim válasza:
100%
Amerika,Kalifornia,Oakland.Mert ott lakik a kedvenc együttesem.A Green Day.:)
2010. aug. 4. 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Németország -> Berlin
2010. aug. 4. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:

jah bocsi, előző vagyok, azt elfelejtettem leírni, hogy miért:

nagyon szeretem a német embereket, a gyönyörű tájakat, azt, hogy nincs olyan rohadt meleg, mint itthon, és hogy magasabb az életszínvonal.:)

2010. aug. 4. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem voltam sok helyen, de Szlovénia gyögyörü. Az Alpok, a tengerpart mind nagyon szép. Persze a Maldív-szigeteken is biztos tudnék élni.
2010. aug. 4. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:

èn már éltem Amerikában Angliában és most 3 éve Némtországban.

Sok helyen jártam már exotikus országban is, de nem tudom megmondai hol élnék leginkább.

Amerikát nem szerettem, habár igen jó emlékekkel tértem 1 év után haza, de szociális rendszer nagyon rossz, a biztosítási rendszer stb... Ez nagyon megdrágítja az életet ott.

ANglia már európaibb volt de valahogy nem találtam a helymet.

Lehet mart a férjem Német azért de itt sokkal jobban otthon érzem magam. A német emberek nem sokban külömböznek a magyaroktól, igaz az életszinvonal magasabb, de a kollégákkal is mikor beszélgetünk mindig jó irányba csalódom. Pl mikor a kolléganö mesélte hogy gyerekkorában mennyire örültek pl egy tábla csokinak. (30 éves nyugatnémet, és gazdag szülöktöl) ezen meglepödtem mert angliába senki semmi ajándéknak nem örült, pláne egy ócska csokinak.

Sokszor gondolkodunk a férjemmel hogy egy egzotikus országba költöznénk, de egyenlöre sodródunk az élttel, és amit elénk tesz azt elvesszük. Ezért már orszßágon belül is költöztünk, munka miatt.

2010. aug. 4. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lengyelország.
2010. aug. 4. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
USA-n belül szinte bárhol, de leginkább Honolulu.
2010. aug. 4. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Talán a Galápagos szigeteken, vagy Új-Zélandon, és kutathatnám a helyi állatvilágot.
2010. aug. 4. 20:24
 10/10 anonim ***** válasza:

USA/Kalifornia/L.A

nagy város, nyüzsgés, Hollywood :)

vagy mondjuk N.Y.C, esetleg valahol Németországban, bár akkor jobban rá kéne hajtanom a német nyelv megtanulására :P

Amúgy álmaim országa Mexico [azonbelül Mexico City], de ott nem élnék :)

2010. aug. 4. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!