SándorÚr kérdése:
A Liszt Ferenc repülőtérről ki lehet sétálni a Ferihegy vonatállomásra?
Figyelt kérdés
Úgy értem ugyan azt az utat kell lesétállni mintha a 200E busszal mennék, vagy van valami rövidebb megoldás?2020. júl. 27. 08:13
1/8 anonim válasza:
Nem lehet lesétálni, mert nincs járda és autós felüljárók is vannak a szakaszon, ahol esélyed sincs gyalogolni.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Van járda, csak sokat kell sétálni.
5/8 anonim válasza:
Emberek, az egy dolog, hogy a vecsési határ és Ferihegy vmh. között valóban van járda, de Vecsés-nyugat csomópont és a terminál között még egy szamárösvény sincs, csak autóút, azon meg tilos és életveszèlyes gyalogolni. Van persze a régi reptéri bekötőút, de az nem járda és az nincs összekötve a 200E busz megállójában véget érő járdával.
6/8 anonim válasza:
A mellékelt útvonaltérkép, és a képek azok mik?
Én végigjártam, és van járda, látszik a képeken is.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, több mint 2órám lesz az első vonatig, felesleges buszra költeni, és amúgy is szeretek sétálni
2020. júl. 27. 19:38
8/8 anonim válasza:
Sziasztok,
A reptéren dolgozom. A 2-es termináltól NEM tudsz kisétálni a Ferihegyi vasúti megállóhoz. A termináltól le tudsz sétálni a repülőgépparkig, esetleg ha akarsz tovább Vecsés fele, de ott egy reptéri portába torkollik az út. A térkép is ezt az utat jelöli. Szóval ha van reptéri belépőkártyád akkor oké, amúgy nem. A fotókon az 1-es melletti járda van, mert ott van, Vecséstől a Szemeretelepi vasúti megállóig, de a 2-es terminállal nincs összekötve. Úgyhogy nyugodtan vegyél egy buszjegyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!