Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan utazzak és élvezzem az...

Hogyan utazzak és élvezzem az életet ha kevés pénzem van?

Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg többet dolgozni, és több pénzt keresni.

Addig meg nem csak drága utazással lehet az életet élvezni. Menj rövidebb, közelebbi utakra, "fapadosan". Szerintem minden nagy utazó fiatal így teszi. Huszonéves korom elején én is mindig hostelekben aludtam, és szinte csak szendvicset ettem, de így is nagyon-nagyon imádtam a helyeket, ahova eljutottam.

2020. júl. 15. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Menj Ukrajnába! Magyar fizetésekhez képest iszonyat nagy olcsóság van (nyilván az ukrajnaiaknak ez is iszonyatosan drága)
2020. júl. 15. 19:54
 3/5 anonim válasza:
89%

Jó dolog utazni, meg az is, ha sok pénzed van, de az életet nem csak úgy lehet élvezni, amit instán meg fb-on látsz.

Élvezd az apró dolgokat, a nyarat, a naplementét, a barátaid társaságát és közben dolgozz azon, hogy több pénzt keress. Később, ha már lesz megtakarításod, nagyobb jövedelmed, rengeteget utazhatsz még.

2020. júl. 15. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb a rugalmasság. Nézegesd, hogy mikor hová baromi olcsó menni és akkora időzítsd az utad, tehát a célpontot igazítsd az árakhoz és ne fordítva. Szállásokra olcsó sokágyas hostelek bőven jók és még jó fej embereket is megismerhetsz ha szerencséd van. Ha még bátrabban vágnál neki, akkor Couchsurfingen (most már fizetős, de csekély összeg) vagy BeWelcome-on regisztrálj és helyiek között keresgélj szállásadót, útitársat, helyi idegenvezetőt. Kaját meg lehet oldani szendvicsekből, pizzaszeletekből sőt ha muszáj gyorsétteremből is, erre sem kell sokat költeni. Egyszer egy hetet voltam Olaszországban, 4 várost megjártam, 90 eurót költöttem az egész egy hetes úton (ennek a fele vonatjegyre ment), de a szállásom ingyen volt és kizárólag csak 1 eurós foccacciat és pizzaszeletet ettem, ezeken spóroltam. Ha leadsz az igényekből, akkor fillérekre kihozhatsz egy-egy utat. Én még ezek mellé régen rengeteget stoppoltam is. Később pedig, amikor már megteheted, akkor futja apartmanbérlésre, éttermekre, stb, de igazából ezek nélkül is lehet élvezni.
2020. júl. 16. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Kempingezz sátorban, utazz minél közelebbi helyekre, figyeld az árakat, akciókat. Keress útitársakat!

!

2020. júl. 16. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!