Azért is vetik meg az emberek Hajdú Petit mert mielőtt kiderültek a simlis ügyei Mészáros Lőrinc Úrhoz és nejéhez kezdett dörgölőzni hogy a védelmüket élvezze? Bár sose volt szimpatikus a fazon. Nem véletlen hagyta ott a Sarkas Kata sem.
Volt egy időszak, amikor munkából hazafelé radióztam, mert találtam abban az idősávban egy hallgatható műsort. Aztán egyik nap valami egészen mást hallottam. Csak pislogtam, hogy mi ez az igénytelen sz@r. Ez volt a Frizbi. Itt indult Hajdó Péter karrierje. Érthetelen volt, hogy egy jó műsort miért cseréltek le egy sokkal gyengébbre. Hajdú Péter persze úgy szólalt meg, mintha valami nagyon jó műsort produkált volna. És ahelyett, hogy a műsor megbukott volna, átment a TV-re.
Később érthető lett a siker: Tornóczky "És ezt így hogy?" Anitával (Medgyessy Péter nevelt lánya) volt közös cége. Hajdú Péter mindig tudta, hová kell dörgölőzni.
Én azért vetem meg, mert mielőtt megtudtam volna, hogy milyen kapcsolatai vannak, akkor az azt kérdeztem, hogy: Ki dugja Hajdú Pétert? Mert a teljesítménye alapján nem megérdemelt a sikeressége. Az első műsorával is nála sokkal értelmesebbeket tiport el.
"Mészáros Lőrinc Úrhoz és nejéhez kezdett dörgölőzni"
Nem hinném, hogy bi-sex lenne! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!