Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Anglia vagy USA? Hova lenne...

Anglia vagy USA? Hova lenne érdemesebb kiköltözni?

Figyelt kérdés
Magyarországról el szeretnék költözni és nem tudom a lehetőségeimet. Állatorvosnak tanulok de már csak egy év van hátra. Utána ki akarok költözni vagy angliába vagy USA-ba. Magyarországon nincsenek meg a jogaim a boldog élethez és szeretnék új dolgokat megtapasztalni. A családom nem fogad el úgy ahogy vagyok csak anyám de az is kis mértékben. Nincs vesztenivalóm ha kiköltözök barátaim sincsenek nagyon. A párkapcsolatom is véget ért. Pénzem van mert gyüjtödtem és saját házam is van amit vagy ki tudok adni vagy el tudom adni. De az mindegy is hogy miért akarok kiköltözni. Az a lényeg hogy hova. De magam sem tudom hogy hova lenne érdemesebb. Angliába is sok dolog vonz és USA-ba is. Szerintetek melyik a jobb? Melyikbe lehet jobban megélni pénzügyileg?

2020. jún. 16. 16:39
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Egyébként csak elmondom hogy magam a témába nem ástam bele mert csak 1-2 hete volt az elhatározás hogy igen is ki akarok költözni. Azóta csak vívódtam hogy tényleg ezt akarom-e. Azelött is eszembejutott és a volt párommal is tervezgedtük hogy egyszer kimegyünk. Most gondoltam hogy feljövök gyakorira de azt kapom hogy troll vagyok, kösz. Inkább megyek sétálni és holnap beleásom magam a témába komolyabban. De 100% hogy nem ezen az oldalon.
2020. jún. 16. 21:07
 22/33 anonim ***** válasza:
76%

Ezeket a dolgokat azok is tudni szokták, akik nem "ásták bele" magukat a témába; elég köztudott dolgokról van szó.

Inkább menj sétálni, szerintem is.

2020. jún. 16. 21:09
 23/33 anonim ***** válasza:
73%
Oké, sok sikert. Keresgélj más oldalon, tényleg jobb lesz úgy.
2020. jún. 16. 21:44
 24/33 anonim válasza:
87%
USA tényleg szuper hely, de ha oda kiköltözöl nagyon nagy felelősséget kell vállalnod. Ezért Angliát ajánlom, ott a megélhetőség is jobb:)
2020. jún. 17. 08:26
 25/33 anonim ***** válasza:
69%
Igen, jobb ha beleásod magad a téméba, mert rettenetesen kínos, hogy ilyen alap dolgokat nem tudsz, már egy tininek is tisztában kell ezekkel lennie.
2020. jún. 17. 12:27
 26/33 anonim ***** válasza:
Miért van törölve néhány komment?
2020. jún. 17. 12:30
 27/33 anonim ***** válasza:
40%
Annyi mindenben segítene egy pár óra googlizás. Szerintem ha ilyenbe gondolkozik az ember alap hogy alaposan utána néz a dolgoknak. Aztán lehet ilyen helyekre jönni konkrét kérdéssel
2020. jún. 18. 06:21
 28/33 anonim ***** válasza:
29%
Ebből is látszik, hogy nem gondolta komolyan, csak trollkodik. Aki komolyan gondolja, nem kérdez itt meg alapdolgokat, hanem utána olvas. Őt ennyire nem érdekelte a dolog. Szánalmas kis próbálkozás volt ez, semmi több.
2020. jún. 18. 08:11
 29/33 anonim ***** válasza:
46%
#1 A BREXIT már rég életbe lépett.
2020. jún. 18. 10:11
 30/33 anonim ***** válasza:
29 Igen, de még türelmi időszak van, most még lehet költözni.
2020. jún. 19. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!