Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Anglia vagy USA? Hova lenne...

Anglia vagy USA? Hova lenne érdemesebb kiköltözni?

Figyelt kérdés
Magyarországról el szeretnék költözni és nem tudom a lehetőségeimet. Állatorvosnak tanulok de már csak egy év van hátra. Utána ki akarok költözni vagy angliába vagy USA-ba. Magyarországon nincsenek meg a jogaim a boldog élethez és szeretnék új dolgokat megtapasztalni. A családom nem fogad el úgy ahogy vagyok csak anyám de az is kis mértékben. Nincs vesztenivalóm ha kiköltözök barátaim sincsenek nagyon. A párkapcsolatom is véget ért. Pénzem van mert gyüjtödtem és saját házam is van amit vagy ki tudok adni vagy el tudom adni. De az mindegy is hogy miért akarok kiköltözni. Az a lényeg hogy hova. De magam sem tudom hogy hova lenne érdemesebb. Angliába is sok dolog vonz és USA-ba is. Szerintetek melyik a jobb? Melyikbe lehet jobban megélni pénzügyileg?

2020. jún. 16. 16:39
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Félig meddig asszem tudom mi az de csak 20%osan van róla fogalmam
2020. jún. 16. 20:04
 12/33 A kérdező kommentje:
De a zöldkártya nem kocsihoz kell?
2020. jún. 16. 20:05
 13/33 anonim ***** válasza:
79%
Jézusom. :D Ugye csak trollkodsz?
2020. jún. 16. 20:10
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem, hogy ilyen ambíciókkal folyékonyan beszélsz angolul, úgyhogy olvasgass akkor itt: [link]
2020. jún. 16. 20:10
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem csak troll. Ha Amerika is szóba jöhet, akkor már rég utána kellett volna nézned a kiköltözésnek. Az nem olyan mint az európai országok többsége, hogy simán kiköltözhetsz, ott szigorú szabályok vannak a bevándorlókkal kapcsolatban.

Angliába sem a legegyszerűbb most költözni.

Csak angol nyelvterület jhet szóba? Más idegennyelvet nem is beszélsz az angolon kívűl?

2020. jún. 16. 20:25
 16/33 anonim ***** válasza:
91%
Én már azt is kétségbe vonom, hogy angolul beszél... (vagy akár magyarul rendesen...)
2020. jún. 16. 20:27
 17/33 anonim ***** válasza:
90%
Ja mondjuk igaz, az se biztos, hogy angolul beszél.
2020. jún. 16. 20:30
 18/33 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el beszélek angolul. Igen csak az angol jöhet szóba. Általánosba németül tanultam de nem sok maradt meg.
2020. jún. 16. 20:41
 19/33 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy nem. Csak trollkodik.
2020. jún. 16. 20:52
 20/33 A kérdező kommentje:
Kösz cukik vagytok. Mind ezt abból következtetétek le hogy nem tudtam mi az a zöldkártya? Grat
2020. jún. 16. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!