UK vagy USA? Melyikbe érdemesebb kimenni?
Figyelt kérdés
Új életet szeretnék kezdeni külföldön, csak nem tudom, hogy hol. Legyetek szívesek ne emlegessétek, hogy az USA-ba nehéz kijutni. Az UK-n belül Exminsterbe mennék, az USA-ban, pedig az LA-ba.2012. jún. 2. 19:42
1/8 anonim válasza:
Ha emlegetik,ha nem,USA-ba tényleg nehéz úgy kimenni,hogy kapj is letelepedési engedélyt.
2/8 anonim válasza:
Én az USA-t mondanám és ha Los Angeles-ről van szó akkor már főleg a jó idő miatt érdemes oda menni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a uccsó válaszolónak! Ilyesmi választ vártam.
2012. jún. 2. 20:07
4/8 anonim válasza:
Kezd Angliában, aztán ha már van biztosabb alapod, menj át az USA-ba. Könnyebb, egyszerűbb, olcsóbb, biztosabb Európában próbálkozni - és Angliából nagyobb eséllyel mehetsz tovább
5/8 anonim válasza:
Én ha választhatnák,akkor USA-ba mennék,Los Angelesis is nagyon,nagyon jó,de én inkább Atlantába mennék...
6/8 anonim válasza:
Los Angeles elég gettó,plusz drága is..nem olyan mint a filmekben.
Ha már nagyváros akkor San Diego,vagy San Francisco,bár utóbbi szintén elég drága.
7/8 anonim válasza:
San Diego azért jó, mert könnyen át lehet járni Mexikóba vásárolni, ahol olcsóbb minden.
8/8 xlacax válasza:
Nem tudnál magaddal vinni USA-be pénzem és nyelv tudásom is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!