Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit csináljak egy 13 órás...

Mit csináljak egy 13 órás autó úton?

Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 09:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
2-3 óránként állj meg, mozgasd meg magad, nehogy elaludj vezetés közben!
2020. jún. 16. 10:02
 2/13 anonim válasza:
100%

Olvass, hallgass zenét,aludj, ha van utazótársad akkor játszatok valami kártya játékot (de én még régen beszereztem Finger Twistert meg mágneses Ember Ne mérgelődj-öt), tölts le sorozatokat/filmeket a telefonodra, esetleg vigyél kifestőt.

Jó utat! :)

2020. jún. 16. 10:02
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem te vezetsz, akkor tölts le a telefonodra előre pár filmet, podcast-et. Vihetsz magaddal autós töltőt vagy külső aksit is. Ha nem vagy rosszul tőle utazás közben, akkor olvashatsz is, vagy hallgathatsz zenét, hangoskönyvet.

Ha többen utaztok, akkor vihetsz társast vagy kártyát is, vannak kifejezetten utazáshoz kitalált kisebb társasok is.

2020. jún. 16. 10:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem te vezetsz, csak utas vagy, akkor olvass, hallgass zenét és közben szimplán pihenj. Nézz filmet/sorozatot, játssz a telefonodon.

Amúgy szerintem utazás közben a legjobb időtöltés a beszélgetés.

2020. jún. 16. 10:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2020. jún. 16. 11:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Gps-t
2020. jún. 18. 14:14
 7/13 anonim válasza:
A beszélgetés de..
2020. jún. 19. 11:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sokat vezetek 10-12 órákat, hangoskönyveket hallgatok, nyelvlecke mp3-akat hallgatok/visszamondok, TED előadásokat hallgatok, amikor fáradok akkor pörgős zenét hallgatok.

Eleinte nagyon untam magam, most már külön várom az ilyen utakat hogy haladhassak az ilyen hallgatnivalóimmal amire máskor szinte sosincs elég időm.

2020. jún. 19. 14:03
 9/13 anonim válasza:
0%

Mit csinálj egy 13 órás autó úton? (Így, külön írva...)

Nos, a legjobban teszed, ha magadhoz veszel egy helyesírási szakkönyvet – és bőszen elkezded tanulmányozni, miként kell írni az „autóút” kifejezést... (Feltéve, hogy nem a te dolgod lesz annak az autónak a vezetése azon az úton...)

2020. jún. 19. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Élvezd az utazás minden pillanatát. :) Nézd a tájat. Figyeld meg az utitársaidat, később még jól jöhet. Figyeld meg az utad során az idegenek szokását, életét. Gondolkozz el olyan dolgokon, amit mindig elhessegetsz a fejedből. Alhudj egy jót.
2020. jún. 23. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!