Mit csináljak a kocsiban ha unatkozok?
Figyelt kérdés
Bécsbe megyünk Győrből és tudom hogy nem olyan rettenetesen hosszú az út de én unatkozni szoktam. Légyszi irjatok valamiket de ne olyanokat hogy pl olvassak vagy kockuljak hanem valami hasznosat és jót!2014. aug. 8. 15:44
1/12 anonim válasza:
Autózás közben ami hasznos... hmm, pl. közlekedési táblák és vezetéstechnika figyelése.
2/12 A kérdező kommentje:
De az autópályán nincs olyan sok :(
2014. aug. 8. 15:49
3/12 A kérdező kommentje:
Amugy meg 13/L vagyok szóval nem nézegetek közlekedési táblákat
2014. aug. 8. 15:50
4/12 anonim válasza:
Akkor marad az olvasas vagy az alvas. 120 kilometer, maximum masfel vagy 2 ora, ennyit azert ki lehet birni.
5/12 A kérdező kommentje:
De ha a kocsiban olvasok rosszul leszek :(
2014. aug. 8. 15:54
6/12 A kérdező kommentje:
Amugy lehet hogy megyünk a vidámparkba! Az jó vagy még mindig olyan mint régen?
2014. aug. 8. 15:56
7/12 anonim válasza:
Akkor hallgass zenét, egyél, igyál, nyomogasd a telefonodat, ha okos, nézz rajta filmet...
9/12 anonim válasza:
Nézz ki a nagyvilágra.
Hihetetlen élmény.
10/12 anonim válasza:
Ütögessed a fejedet az ablaküveghez!!
Úristen! De jó, hogy nincsen egy ennyire h ü l y e gyerekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!