A benzinkutak környéke miért lenne biztonságosabb, minr bárhol máshol?
Meg egyáltalán hol (melyik országban) tervezitek így?
2014. aug. 3. 22:06
2/6 A kérdező kommentje:
Itthon terveztük..két éjszakás akciós hétvégét foglaltunk le, és azért lenne kocsis éjszakánk is, hogy több időt tölthessünk a Balatonnál
2014. aug. 3. 23:27
3/6 A kérdező kommentje:
És egy benzinkút csak biztonságosabb, bekamerázva, emberekkel, mint a semmi közepe
2014. aug. 3. 23:33
4/6 anonim válasza:
Igen nagy eséllyel begyüjtenek a rendörök, föként a Balaton (meg egyéb felkapott helyek) környékén igencsak ellenörzik.
A benzinkút környéke meg csak azért "jó", mert ott feltünöbek vagytok - különösen lefüggönyözött autóban - , a rendöröknek is, meg az esetleges bünözöknek is - és az utóbbiakat nem zavarja a kamera, tesznek ellene, hogy ne ismerjék fel öket könnyen..
2014. aug. 4. 08:34
5/6 anonim válasza:
Szerintem se benzinkút mellett parkoljatok le, hanem inkább valami kis eldugott utcában, ahol lehet parkolni ingyen. Még jobb, ha hálózsákban alszotok a kocsin kívül, valami olyan helyen, ahol senki se jár. Nem a bűnözőktől kell szerintem félnetek, hanem a rendőröktől, bár tudtommal kocsiban aludni nem törvénytelen, szóval elméletileg semmi baj nem lehet belőle. De az is lehet, hogy ha nem tetszik ez a helyi sünöknek, valamibe belekötnek. Én ezért aludnék kocsin kívül, valami nagyon elhagyatott helyen, de persze ez én vagyok.
2014. aug. 5. 15:45
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan aludjatok a kocsiban. A rendőröknek mondjátok azt, hogy 24 órát vezettél és fáradt vagy a továbbmenéshez, mert veszélyesnek gondolod. Nincs törvény ez ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!