Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz csak azért...

Szerintetek gáz csak azért elutazni egy országba, hogy “kipipáljuk”?

Figyelt kérdés
Például egy barcelonai nyaralás közben kiugrani egy napra Andorrába. Hosszú buszút, nem túl izgalmas ország, a nap fele utazás. De plusz egy ország, így Andorra “kipipálva” - mit gondoltok az ilyesmiről? van érteme országokat számolgatni?
2020. márc. 4. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Én el akarok jutni az összesbe, így számolom, de csak azért nem mennék valahová, hogy kipipáljak valamit az országhatár átlépésével, ez elég gáz szerintem. Ennyi erővel számolhatnám azokat az országokat is, ahol csak átszálltam a repülővel. Akármilyen pici Andorra, néhány napot minimum megér, csodaszép, nagyon jó túraútvonalakkal.
2020. márc. 4. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Ennek így semmi. Andorrába beesni pár órara várost nézni értelmetlen. Ott hegyet mászni trekkingelni szoktunk menni és több napra.
2020. márc. 4. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
Ket fajta orzsag van a ket hetes es az egy honapos ennel rovidebb idore sehova nem megyek. Szerintem gaz, idiotak csinaljak. Magunknak utazunk es nem a sok hulye instasnak meg facebookosnak. Igy meg csak becsapod magad.
2020. márc. 4. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as, nekem adódott olyan helyzet az életemben, hogy egy hosszú hétvégére utaztam Pekingbe, Budapestről, turistáskodni. Hidd el, bármilyen rövid időt is toltesz egy addig számodra ismeretlen helyen, sokat adhat neked és ez nem kizárólag az ott töltött idő hosszán múlik. Én így például még pont elkaptam még a règi, hutongokkal teli város hangulatát.
2020. márc. 4. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gáz bármit csak azért tenni, hogy kipipáljuk. Ha érdekel, akkor menj. Szerintem se az ott töltött idő hosszúsága számít, hanem, hogy élvezd
2020. márc. 4. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

Ha valakinek ez a hobbija, akkor miért ne?

Sokan csinálják ezt, nem csak utazással, hanem pl. ételekkel, mindenfélét megkóstolnak, csak hogy "meglegyen". Vagy pl. könyvekkel, olyat is elolvasnak, ami annyira nem jön be nekik, csak hogy "meglegyen".

Meg van, akinek a szexuális élete is ilyen, mindenféle típussal összefekszik, csak hogy "meglegyen".

Hogy a saját életében ki mit talál értelmesnek, az szerintem csak az adott egyénre tartozik, és ilyen esetben pl. semmi joga senkinek ítélkezni felette.

Ha valakit ez tesz boldoggá, hogy mindenhova elmegy és kipipálja, akkor hadd legyen boldog és kész.

Szerintem az a gáz, aki szerint ez gáz.

2020. márc. 4. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:

@3 Andorrára két hét rengeteg, Kínára, Indiára vagy Indonéziára egy hónap semmi, szóval jó sok értelme van ennek a kommentnek.

Andorra egy egynapos túrára teljesen oké korai indulással, késői érkezéssel Barcelonából. A fővárost meg lehet nézni, felsétálni mellette a dombra, benézni pár duty free-be, lemenni egy múzeumba, megnézni az országházat. Ha nem akarsz sokat túrázni vagy síelni, akkor pont ennyit tud az ország, viszont egy megnézést szerintem simán ér.

2020. márc. 4. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:
7.-s egyszaru, nem megyek Andorraba, 3 hetet voltam Indiaban, 1 honapot Kinaban es 2 honapot Indoneziaban es igazad van ez pont semmi. Viszont ezekre egy teljes elet is keves.
2020. márc. 5. 07:58
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom... Én kevesellettem a két hetet, amit Andorrában töltöttem. De elhiszem, hogy van, akinek két óra is sok belőle. Igény kérdése...
2020. márc. 5. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
@9 Nyilván mindenhol el lehet tölteni egy csomó időt, de ha egy turista megkérdezi, hogy hány napra érdemes Budapestre jönni, akkor azt mondod, hogy 3-4 napra nem azt, hogy legalább egy hónapra, pedig bőven többet tud a város, mint egész Andorra.
2020. márc. 5. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!