Szerintetek gáz csak azért elutazni egy országba, hogy “kipipáljuk”?
Ha valakinek ez a hobbija, akkor miért ne?
Sokan csinálják ezt, nem csak utazással, hanem pl. ételekkel, mindenfélét megkóstolnak, csak hogy "meglegyen". Vagy pl. könyvekkel, olyat is elolvasnak, ami annyira nem jön be nekik, csak hogy "meglegyen".
Meg van, akinek a szexuális élete is ilyen, mindenféle típussal összefekszik, csak hogy "meglegyen".
Hogy a saját életében ki mit talál értelmesnek, az szerintem csak az adott egyénre tartozik, és ilyen esetben pl. semmi joga senkinek ítélkezni felette.
Ha valakit ez tesz boldoggá, hogy mindenhova elmegy és kipipálja, akkor hadd legyen boldog és kész.
Szerintem az a gáz, aki szerint ez gáz.
@3 Andorrára két hét rengeteg, Kínára, Indiára vagy Indonéziára egy hónap semmi, szóval jó sok értelme van ennek a kommentnek.
Andorra egy egynapos túrára teljesen oké korai indulással, késői érkezéssel Barcelonából. A fővárost meg lehet nézni, felsétálni mellette a dombra, benézni pár duty free-be, lemenni egy múzeumba, megnézni az országházat. Ha nem akarsz sokat túrázni vagy síelni, akkor pont ennyit tud az ország, viszont egy megnézést szerintem simán ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!