Ha lenne elég pénzed, mennél olyan országba, ahol egész évben nyár van?
Gondoljatok csak bele, milyen fain lenne.
Itt gyorsan lezárul a jó idő, olyan események elröpülnek hipp-hopp mint a Sound vagy a Muscle Beach.
Teljesen padlóra küld ez.
Az egész évi felkészülés, havi százezrek, hogy tökéletes legyen a forma.
Na persze nem panaszkodom, van lé bőven, de egy költözés és házvásárlás külföldön nem kis beruházás.
De szerintem megérné.
Egész évben a strandon lehetne pózolni, jobbnál jobb csajokat felszedni, bulizni. Mi ez, ha nem életcél?
Mondjátok, hogy többen is vagytok így ezzel!
Én nem mennék ilyen országba. Nem csak abból áll az élet, hogy bulizol, feszítesz és olcsó bigéket hengerelsz le a testeddel. Nem ez az emberi lét (fő) célja.
Nem azt mondom, hogy az ember ne adjon magára, vagy hogy ne érezze jól magát. Mindennek megvan a maga helye és ideje. Amit te írtál (bulizás, csajozás, fesztiválok, progik), azok nyáron, olyankor kell tombolni és kikapcsolódni, viszont az év többi szakaszában érdemes mással is foglalkozni.
Én beszélgettem Egyiptomban élő magyarokkal, egy idő után nagyon lehet unni az állandó meleget. Szeretnek télen hazajönni.
A strandon pózolás, csajozás pedig csak egy tini szemében életcél, abból is hamar kinősz. Ha nem, akkor el kell gondolkoznod...
Uhh nem. Eleve a kedvenc evszakom a tavasz.
Gondolom még suliba jarsz es most nyari szüneted van, bulizol, stb. Ha majd mar dolgozol, rajossz, hogy nem mindig akkora flash a nyar. Gondolom külföldön is dolgoznal, ha nem akarsz ehen halni.
Én ilyen helyen élek.
De egyrészt; nem életcélom a strandon való pózolás, a munkám, meg a családi életem fontosabb.
Másrészt -bár én utálom a telet- azért néha hiányzik a 4 évszak.
Aztán az is igaz, hogy az ember a meleghez hamar hozzászokik, az itteni tél hiába enyhe (napközben 27-28 fok,este 16), a fene se megy be ilyen időben fürdeni az óceánba(most is zakóban, csizmában ülök az irodában)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!