Mit tegyek egyfolytaban idzadok ha tel van ha nyar van nagyon durvan az egesz honaljam mindig mar nagyon elegem van?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 21:12
2/10 A kérdező kommentje:
Nem. Normalis.
2016. jún. 21. 00:33
3/10 anonim válasza:
Nyugi én is ilyen típus vagyok, izzadok télen nyáron, de ehhez az is párosul, hogy télen sem sűrűn fázom, emiatt aztán nem bánom.
Amúgy nekem a sport solat segített, mióta nincs 30 kg túlsúlyom, azóta kevesebbet izzadom.
4/10 A kérdező kommentje:
Hat nekem nincs tulsulyom megis ulok egy helybe es manis kesz katasztrofa vagyok.
2016. jún. 21. 06:04
5/10 aikiboxer válasza:
Izzadás ellen nem tudsz mit tenni, a szagok ellen viszont az Antiperspirant feliratú Old Spice-ok tökéletesek.
6/10 aikiboxer válasza:
Tehát például ez itt: [link]
7/10 A kérdező kommentje:
Öm lány vagyok ;)
2016. jún. 21. 18:50
8/10 aikiboxer válasza:
Peched van. Próbáld akkor a dezodorokat. Például a dove állítólag jól hat.
Nem csak az, hogy ne legyél izzadt... Hanem ha nagyon jó az izzadásgátló, akkor már nem ÚGY érdekel, hogy folyik rólad a víz, mint egyébként.
9/10 anonim válasza:
Az izzadás a szervezet természetes hűtő reakciója, tehát valamitől túl vagy hevülve, ezt kell kideríteni és megszüntetni...
10/10 A kérdező kommentje:
Mindent probaltam mar de semmi. A masik az hogy masnak nyaron is latszik egy kis folt nekem hatalmas akar van dezodorom akar nincs.
2016. jún. 22. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!