Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A lakosság hány százaléka tud...

A lakosság hány százaléka tud lefutni 5km-t? És 10km-t? Egyfolytában, megállás nélkül.

Figyelt kérdés

kb az emberek mekkora része tud lefutni

a, 5-kmt megállás nélkül

b, 10km-t megállás nélkül.

Arra lennék kíváncsi,hogy ez mennyire nagy szó ma,hogyha valaki le tud futni ennyit? átlagos sebességgel mondjuk 6perc/km. elsősorban Magyarországon érdekelne.

van erre valamilyen adat? vagy ha nincs, akkor a ti ismeretségi körötökben milyen arány van?

2016. márc. 2. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én elmondom az én teljesítményem, talán még valaki hozzácsapatja a sajátját és akkor tudsz vonni egy átlagot.

100 méter után hulla vagyok.

2016. márc. 2. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem troll vagyok, tényleg segíteni akarok, az igazat írtam! Remélem még páran megadják az adatuk, és akkor tudsz vonni egy átlagot. Úgyhogy ne támadj le, jó szándékkal írtam!
2016. márc. 2. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 60perc alatt futottam 11500m nekem még kényelmes tempoban. (Lány)
2016. márc. 3. 11:08
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

amúgy 1# gyakorlás kérdése szerintem. én is úgy kezdtem nem is olyan rég,hogy 1 percig nem bírtam futni. de fokozatosan emeltem az időt.amikor nem bírtam tovább sétáltam.aztán ahogy kifújtam magam, újra futás. kb 1 hónap alatt értem el a 3 km folyamatos futást így:) utána meg fokozatosan növeltem ezt is.

3# ez szép eredmény nagyon!

nekem kb fél óra az 5km. 10km meg picivel több mint egy óra.

2016. márc. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!