A lakosság hány százaléka tud lefutni 5km-t? És 10km-t? Egyfolytában, megállás nélkül.
kb az emberek mekkora része tud lefutni
a, 5-kmt megállás nélkül
b, 10km-t megállás nélkül.
Arra lennék kíváncsi,hogy ez mennyire nagy szó ma,hogyha valaki le tud futni ennyit? átlagos sebességgel mondjuk 6perc/km. elsősorban Magyarországon érdekelne.
van erre valamilyen adat? vagy ha nincs, akkor a ti ismeretségi körötökben milyen arány van?
Nem tudom, de én elmondom az én teljesítményem, talán még valaki hozzácsapatja a sajátját és akkor tudsz vonni egy átlagot.
100 méter után hulla vagyok.
köszi a válaszokat!
amúgy 1# gyakorlás kérdése szerintem. én is úgy kezdtem nem is olyan rég,hogy 1 percig nem bírtam futni. de fokozatosan emeltem az időt.amikor nem bírtam tovább sétáltam.aztán ahogy kifújtam magam, újra futás. kb 1 hónap alatt értem el a 3 km folyamatos futást így:) utána meg fokozatosan növeltem ezt is.
3# ez szép eredmény nagyon!
nekem kb fél óra az 5km. 10km meg picivel több mint egy óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!