Mennyire pozitív az, ha valaki kiköltözik Angliába, majd onnan szeretne Kanadába menni?
Szeretnék Kanadába költözni, letelepedni.
Azon gondolkodtam, hogy tudnám-e könnyíteni a dolgot azzal, ha most kimennék Angliába, ott élnék annyi évet, hogy állampolgáráságot kapjak, majd aztuán 1-2 évvel később megpróbálnám a pontrendszeres kijutást.
Van esély arra, hogy így könnyebb a kijutás?
Illetve, mivel Kanada és Az Egyesült Királyság kapcsolatban áll. Ugye azonos uralodó stb.
Semmivel nem könnyebb Angliából Kanadába költözni. Angol állampolgárként is nehezebb kijutni mint magyar állampolgárként. Pontrendszer az angolokra is érvényes.
Én 14 éve élek Angliában. Utána jártunk ennek pár éve.
Köszi a válaszokat.
Akkor emiatt nem fogok odaköltözni. Ez az egy dolog miatt hajlandó lettem volna, de ha nem könnyebb, akkor felejtős.
Ha a gov.uk-t need, a brexit elotti szabalyozas szerint is alomvilagban elsz, brexit utan plane. Munkat vegezhetsz, de Kanadaba kepzeld el a repulojegy arat nemcsak egy iranyaba.
Nem szabad ennyire naivnak lenni, mert a vegen bennerekedsz egy szar szituacioban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!