ORLANDO! Tudtok szálláshelyet (hotelt, motelt) ajánlani, ami nektek is pozitív volt elsősorban az ára miatt?
Wingate by Wyndham
Mi itt voltunk 2 éve. Ami nekünk számított, hogy közvetlen és ingyenes busz ment az Universal Studios-hoz.
Igen, én itt voltam, és NAGYON jó volt!!
(Ingyen busz DisneyWorld-be, Universalba, stb., gyönyörű szobák, medence, kiadós reggeli, kedves személyzet...)
La Quinta Inn International Drive North (5925 International Drive FL 32819)
De egyébként az International Drive North-on egymás mellett van ötszáz Inn, és mindegyik tök egyforma kategória, szóval szerintem mindegy, melyikbe mész. A buszokat is többen üzemeltetik együtt, bármelyik előtt felvesznek/visszavisznek :)
Probalj meg licitalni a [link] oldalakon. Gyakran 60%-ot elengednek a szobak arabol.
Orlando (mint Las Vegas) az idegenforgalomra epul es rengeteg szalloda ajanlja magat 20 korzetre osztva.
Mi par evvel ezelott 94 dollart fizettunk egy 4 csillagos szallodaert 3 ejszakara - kozel a repuloterhez. Ez a korzet altalaban a legkedvezmenyesebb a legujabb epitesu szallodakkal. A szorakoztato parkokban mindenhonnan biztositanak kozlekedesi lehetoseget.
Sziasztok!
Köszönöm a hasznos infót! Mentek a zöld mancsok! Bőven van elérhető áron szállás, ráadásul olcsóbban mint Delaware-ben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!