Van valakinek Dr. Traub Alfréd plasztikai sebészről bármilyen infója? Pozitív negatív egyaránt érdekelne! Elsősorban mellplasztika téren, de más területekről is!
A legjobb.Én nála voltam és most nemrég a barátnőm is.
Nagyon kedves ember.Tényleg.
Előtte én is jártam több dokinál de ő volt a legszimpaTIKUSABB ÉS ÖRÜLÖK H ŐT VÁLASZTOTTAM.!!!
Sőt,orrplasztikárol is kérdeztem mert régen egy balesetben egyhén elferdült az orrom és elmagyarázta h ha megműti rosszabb lehet a helyzet (persze részletesen leirta h miért) Szóvel ő nem az a "mindenáronmegműtelek és fizess milliókat"
Köszi a választ. :) Én is úgy gondolom, hogy nagyon jó szakember. Csak hát ebben a témában muszáj nagyon körültekintőnek lenni, hiszen sok múlik a helyes orvosválasztáson.
Azt még megkérdezném, hogy a dokit bármikor el tudtad érni műtét után, ha úgy érezted, hogy valami gond van,vagy kérdésed volt? Bármikor lehetett hívni vagy nehéz volt utolérni?
Szia! A Traub csak jót mondhatok. Nagyon korrekt, agyon jó szakember. Prcizen tájékoztat a várható eredményről, és ha az nem pozitív, akkor le is beszél a műtétről. Tényleg csak a Te érdekeidek tartja szem előtt. Ez a plasztikai sebészetben sajnos elég ritka. Én már 3-szor voltam nála műtéten, nagyon szép lett mindig amit csinált. Barátságos, empatikus, korrekt árakkal.
Mindig elérhető, ill. az esszisztenciája is felkészült szakmailag, és nagyon segítőkészek /ha őt nem tudod elérni/.
Csak ajánlani tudom.
Én is csak jókat hallottam róla, sőt, még régen voltam is nála. De mégis mást választottam, mert időközben kiderült, hogy egy régi jó barátom is plasztikai sebész lett. Természetesen ő is nagyon szimpi volt, és meggyőző a plasztikát illetően, nagyon őszintén tudtam vele beszélgetni és 100%-osan megbíztam benne. Mégis elcseszte, mert nem jó méretű implantátumot tett be. Tehát a KEZDETI SZIMPÁTIA CSALÓKA. Mindenképpen menj el min. 3 orvoshoz, itt nem a szimpiség dönt, hanem nagyon sok más tényező összesége. Most olvastam ez a blogot, amelyben pont a Traub Alfrédról írnak:
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!