Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van valakinek Dr. Traub...

Van valakinek Dr. Traub Alfréd plasztikai sebészről bármilyen infója? Pozitív negatív egyaránt érdekelne! Elsősorban mellplasztika téren, de más területekről is!

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 22:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen Neked is a választ, és elolvastam a blogot is, amit belinkeltél.

Bocsi, ha értetlenkedek, de akkor végül is nem a Traubot választottad, és a barátod tett be rossz implant méretet? Vagy rosszul értelmeztem!? Sajnálom, hogy így jártál... Nagyon nehéz döntés ez az egész plasztika, hisz teljesen rá kell bíznod magad valakire...

Voltam összesen Traubbal együtt 4 dokinál. Aztán végül Gáspár Levente és közte vaciláltam, és végül Traub mellett döntöttem hosszas latolgatás után... Remélem jól! :)

Mégegyszer köszi a választ!!

2009. jún. 6. 01:38
 12/18 anonim válasza:

Én nem régen voltam a Traubnál. És elmondhatom róla, hogy egy nagyon szimpatikus és jó orvos. Nem egy nővel beszéltem és remélem sőt biztos hamarosan én is befekszem a kezei alá én bízom benne amugy nem feküdnék a keze alá!

Tudom ajánlani minden nőnek mert tényleg rendes .::)

2011. máj. 10. 11:19
 13/18 anonim válasza:

Sziasztok!

Szeretném felhívni azoknak a nőknek a figyelmét aki a melleit szeretné megcsináltatni. Ajánlani tudom nektek Dr. Traub Alfrédot. Én most voltam nála mellnagyobításon és el kell mondjam az eredmény csodálatos lett. Nagyon rendes és nagyon jó keze van. Bátran ajánlom.

2011. okt. 11. 13:12
 14/18 anonim válasza:

Sziasztok!

Remélem még valaki idetéved.... :)

Mellfelvarrással kapcsolatban kit ajánlanátok?

2012. aug. 4. 21:27
 15/18 anonim válasza:
Én is nagyon tudom ajánlani! Legjobb barátnőmet, aki még rokonom is egyben megműtötte, mellfelvarrást végzett és az eredmény, egy csoda, gyönyörűség! Én aztán láttam hogy nézett ki előtte a barátnőm, és műtét után a melle álomszép volt! Már megvan az időpontom a konzultációra hozzá, úgyhogy már alig várom a személyes találkozást és minél hamarabb szeretnék egy jó mellet Általa! Egyébként a páciensei 99%-a a legjobbnak tartja! nem félek a kése alá feküdni!
2013. febr. 14. 06:38
 16/18 anonim válasza:

Kedves Utolsó!

Azt meg tudnád írni, hogy hol lehet elérni? A neten több intézménynél is láttam munkatársként, így az árról sem tudok konkrét infot, ha arról is írnál, megköszönném! Nekem csak felvarrás kell, implantátum nélkül.

Tudom, hogy az árakat egyénileg szabják meg, több tényező függvényében, de érdekelne egy konkrét összeg is, hogy mégis legyen valami fogalmam róla!

Köszi

2013. febr. 24. 14:57
 17/18 anonim válasza:
Traub doktor szemhéjplasztikát csinált már valakinek?
2013. nov. 10. 22:37
 18/18 anonim válasza:

Sziasztok. Kicsit “megkesve”. Vannak frisebb infok Traubrol? Esetleg osszehasonlitva Traubot es dr Rusz Zoltant vannak infok?

En is ismerek 3 embert akinek dr Traub csinalta a melleit. Nagyon jokat mondtak ok is rola es en is megyek nyaron konzultaciora hozza :) minkairol lehet kepeket talalni valahol? Nem igazan sikerult rajuk bukkannom. Koszonom

2018. febr. 21. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!