Van valakinek Dr. Traub Alfréd plasztikai sebészről bármilyen infója? Pozitív negatív egyaránt érdekelne! Elsősorban mellplasztika téren, de más területekről is!
Köszi szépen Neked is a választ, és elolvastam a blogot is, amit belinkeltél.
Bocsi, ha értetlenkedek, de akkor végül is nem a Traubot választottad, és a barátod tett be rossz implant méretet? Vagy rosszul értelmeztem!? Sajnálom, hogy így jártál... Nagyon nehéz döntés ez az egész plasztika, hisz teljesen rá kell bíznod magad valakire...
Voltam összesen Traubbal együtt 4 dokinál. Aztán végül Gáspár Levente és közte vaciláltam, és végül Traub mellett döntöttem hosszas latolgatás után... Remélem jól! :)
Mégegyszer köszi a választ!!
Én nem régen voltam a Traubnál. És elmondhatom róla, hogy egy nagyon szimpatikus és jó orvos. Nem egy nővel beszéltem és remélem sőt biztos hamarosan én is befekszem a kezei alá én bízom benne amugy nem feküdnék a keze alá!
Tudom ajánlani minden nőnek mert tényleg rendes .::)
Sziasztok!
Szeretném felhívni azoknak a nőknek a figyelmét aki a melleit szeretné megcsináltatni. Ajánlani tudom nektek Dr. Traub Alfrédot. Én most voltam nála mellnagyobításon és el kell mondjam az eredmény csodálatos lett. Nagyon rendes és nagyon jó keze van. Bátran ajánlom.
Sziasztok!
Remélem még valaki idetéved.... :)
Mellfelvarrással kapcsolatban kit ajánlanátok?
Kedves Utolsó!
Azt meg tudnád írni, hogy hol lehet elérni? A neten több intézménynél is láttam munkatársként, így az árról sem tudok konkrét infot, ha arról is írnál, megköszönném! Nekem csak felvarrás kell, implantátum nélkül.
Tudom, hogy az árakat egyénileg szabják meg, több tényező függvényében, de érdekelne egy konkrét összeg is, hogy mégis legyen valami fogalmam róla!
Köszi
Sziasztok. Kicsit “megkesve”. Vannak frisebb infok Traubrol? Esetleg osszehasonlitva Traubot es dr Rusz Zoltant vannak infok?
En is ismerek 3 embert akinek dr Traub csinalta a melleit. Nagyon jokat mondtak ok is rola es en is megyek nyaron konzultaciora hozza :) minkairol lehet kepeket talalni valahol? Nem igazan sikerult rajuk bukkannom. Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!