Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szarajevó flixbussal 150...

Szarajevó flixbussal 150 forint, valaki útitársként eljön?

Figyelt kérdés
2020. jan. 18. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Kösz nem.
2020. jan. 18. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
150? Nem írtad el?
2020. jan. 18. 17:58
 3/8 A kérdező kommentje:
nem nem, nézd meg az applikációban van egy pár időpont pár jeggyel :D
2020. jan. 18. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szarajevóba mindenképpen érdemes elmenni, de a legolcsóbb Wizzair jegy is csak 3190 forint. Megmondom őszintén, szívesebben választom azt, mint egy egészéjszakás buszozást, még ha az olcsóbb is, nekem nem éri meg a kényelmetlenséget és az időveszteséget, nem is beszélve arról, hogy az utazást követő napon túlságosan fáradt lennék mindenhez. Fiatalabb koromban habozás nélkül megcsináltam volna, és meg se kottyan, de ma már csak kényszerből választanám.

Viszont ha árérzékeny vagy, és így van esélyed eljutni, mindenképpen menj, mert Szarajevó tényleg nagyon érdekes hely. Remélem, találsz útitársat!

2020. jan. 18. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Nyugodtan menj egyedül, jó móka lesz!
2020. jan. 18. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül is jó buli, esetleg aludj hostelben és szerezz havert ott.
2020. jan. 18. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyedül voltam.
2020. jan. 18. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor voltam Szarajevóban az elmult 50 évben és mindig is csodáltam szépségéért - mind a várost, mind a környékét.A környéken viszont még találtam 3 évvel ezelőtt kitáblázott aknamezőt.Az ut is nagyon szép, látványos busszal menve.Repülőről semmit nem látsz, viszont talán egy óra sincs a menetidő.Igy időt nyersz, de látvány vesztel.

Ja és még nagyon olcsó is ráadásul.A BOOKING - on csodás, olcsó, jól felszerelt apartman szállás foglalható - pillanatok alatt és nem kell előre fizetni sem.Én jó buszos utat kivánok!

(ha szerencséd van, még fel is szedhetsz valakit utitársnak a buszon!)

2020. jan. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!