Angliában tudok fizetni OTP-s master/visa carddal?
Figyelt kérdés
Ha igen, von le pénzt ott pénz levetelkor az otp? Mert magyarországon ez igy van. Ott nem. De akkor nekem von e le, mert nekem az a szabaly hogy havi 2x vetehek le itthon "ingyen" penzt. Vagy 150 ezer ft ig. Utana vonja mindig le. Kint von le extrat mert nem itthon hasznalom? Koszi elore is a valaszokat. Bocsi ha nagyon hulye kerdesnek talaljatok. :/ Csak fontos lenne xd.2020. jan. 5. 06:51
1/4 anonim válasza:
Kint is von le, de lehet használni
2/4 anonim válasza:
Számlacsomagtól függ, de az egységes, hogy az általad idézett havi kétszer max 150000 Ft készpénzfelvétel biztosítása csak belföldön kötelező. Így tipikusan drágább a készpénzfelvétel díja külföldön, mint idehaza, azt pedig, hogy milyen árfolyamon váltanak, megint csak bankja válogatja. Ezzel együtt sokszor megéri pénzváltás helyett kinti ATM-ből venni fel pénzt, csak ennek utána kell számolni. (Én nem szoktam ezzel szórakozni, inkább fizetek kártyával, amit csak lehet, így aztán a maradék kisebb költségek esetén nem bukok nagyot akkor sem, ha nem az optimális módot választottam.)
3/4 BeefEater válasza:
Fizetni tudsz. A KP felvetel dijat a bankodban kerdezd meg, de altalaban elegge draga es a magyar penzvaltok jobb arfolyamon valtanak. Ha kell a KP vigyel magaddal, ne ott vegyel le.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak virtualisan akarnam hasznalni. Meg at akarom valtani a pénzemet otpn belul. Néztem 2k font eseten 20k ft ot bukok. Vagyis kevesebbet mert ennyi penznel mar az atvaltas is lenne vagy 5 ezer ft. Meg igy nem kockaztatok h elhagyom a penzem. Kartyaval teloval meg tudok fizetni barhol. Az ingyenes?>< marmint boltokban.
2020. jan. 6. 04:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!