Mit jelent amikor utazas csomgnal odavan irva h repteri teanszfer is van?
Az jelent olusz koltseget?
Ez valami kozos busz vagy taxi stb?
Benne van az arban?
Hogyan tallom meg hova kell mennem ha busz v hasonlo?
Bocsi de meg nincs sok tapasztalatom
Transzfer*
Plusz*
Talalom*
Azt jelenti, hogy a repültérről (ami lehet 20-50 km-re), bevisznek a városba (a szállodádhoz). Ez általában az utazási iroda egy szerződött partnerének az ottani busza. Ez benne van az árban, fizetni külön nem kell. Rendszerint a repülőtéren érkezéskor, a csomagfelvétel után a kijáratnál jól látható helyen, állnak megbízott emberek, feltartott nagy táblákkal, rajta az utazási irodátok nevével. Ők, a bemondott név alapján, irányítanak a ti buszotokhoz, pl.: kijárattól balra a 4-es számú busz.
Jó utat.
2-es, jót írtál, csak a kérdező egy másik kérdéséből kiderül, hogy külön venné meg a repjegyet meg a szállást - ergo nem lesz utazási iroda transzfer.
Kérdező, ha nem utazási irodánál veszel utazást, akkor bizony, ha fel van tüntetve a szállásnál, hogy reptéri transzfer, akkor külön kell fizetni érte. És sokszor nem olcsó, nagyon nem... Főleg 70 km-re, ahogy Te szeretnéd... Szerintem engedd el azt a 70 km-es szállást vagy barátkozz meg a busz, vonat, (nem tudom mi megy arra) gondolattal.
Igen, itt csomagról beszél, de a másik kérdésénél nem, azért írtam meg ezt is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__10252..
"Kulon foglaltok repjegyet es szallast is akkor hogy lesz transzferetek ami nem taxi es nem tobb tizezer ft? (Mallorca: 70km)"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!