Mennyibe volt a legolcsóbb külföldi utatok? Hova érdemes menni, milyen praktikák vannak arra, hogy kevés pénzből világot lássak?
Olvastam az egyik utazós csoportban, hogy összesen 55 euróba volt egy lánynak a barcelonai útja. Szállás, repjegy, kaja minden benne volt, 2 vagy 3 napra, már nem emlékszem.
Valakinek volt hasonló bravúrja?
178 ezer forintból jutottam ki 9 napra Ausztráliába.
A pénz 95%-a a repülőjegyekre (oda-vissza) ment el, mert amúgy a levelezőtársamnál szálltam meg, akivel már 3 éve ismerjük egymást. Ők adtak szállást és ételt, teljesen ingyen, és főleg nemzeti parkokat és természeti látnivalókat látogattunk meg, szóval a belépők se voltak vészesek és gyakoriak.
A repülőjegyek viszont irtó nagy szerencsém volt.
19/L
Megpróbálom értelmezni a kérdésedet. Követsz egy olyan oldalt, amit félmillió hozzád hasonló kvalitású ember követ.
Állítólag :) jó tippeket oszt meg.
De annyit nem tanultál meg belőle, hogy önállóan megkeress egy repülőjegyet, egy szállást és a bejutást? Nem csodálom.
Rákérdezhetek? :))))))))))
14# szerinted nem tudok repjegyet vagy szállást keresni???
Ha tudsz szöveget értelmezni, akkor az érdekelt volna, hogy köztetek volt - e valakinek ilyen extrém útja és van e rá valami tippje.
Nyílván nem vagyok retardált, tudom használni az internetet és sokat utaztunk már, mindig én szerveztem mindent, mivel jól beszélek angolul.
Az egyéni tapasztalatok érdekeltek volna
De elnézést, az én hibám, elfelejtettem, hogy ebben a topikban gyűlölni kell az utazómajmot és az összes tag hülye. Nyilván
Rossz úton jársz két okból is. A kérdésedet nyugodtan feltehetted volna a facebook oldalon is, biztosan kaptál volna rá válaszokat. Olyan válaszokat, amelyek szimpatikusak neked és beleillenek a mostani világképedbe.
Árnyalja a képet, hogy az itteni válaszadók egy része másképp gondolkodik. Hibát követsz el, mert összekevered a megvetést az utálattal.
A másik ok maga a kérdésed. Gondolj bele, maga a mestered sem oszt meg veletek mindent, tegyük hozzá, érthető okból. Mivé lenne a világ, ha megtudnád, fizetsz minden kattintásáért? Vagy kiderülne, szimplán egy google kereséssel olcsóbb jegyet találnál annál, amit ő kitesz? Estleg ráéreznél, a nála foglalt szállásnál rengeteg olcsóbb van, ami ráadásul neked hozna pénzt? Ha tudnád, hogy vannak csökkentő kódok, amit azért nem ismersz, mert az nem termel pénzt félmillió embernek? ÉS akkor még nem is érintettem a valódi trükköket...
Tátrai túrázás 2 nap 1 éjszaka, a program gyakorlatilag ingyenes, a parkolásért kell csak fizetni. Szállás is van olcsón, kaja kb annyi mint itt, de a túrára érdemes csomagolni mert a menedékházakban drága. Meg persze a felvonók is drágák, ezért írtam, hogy túrázás.
Szarajevót egyébként én is ajánlom, Nyugat-Európához képest különleges, relatív olcsó, és elég jól beszélnek angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!