Németországba megyek egyik ismerősőmhöz sima hátizsákkal fogok menni hogy tudnék felvinni egy ajándék pálinkát?
Figyelt kérdés
Szóval WhizzAiral fogok menni és csak sima hátozsákot viszek.
Egy ajándék Pálinkát szeretnék vinni neki. Tudom hogy nem lehet felvinni repülőre.
De ha becsomagolom díszes dobozba vagy zacskoba akkor is elveszik?
Hogy tudom megoldani?
2019. nov. 5. 08:56
11/13 anonim válasza:
Miután így szépen egymás torkának ugrottatok, honnan tudjátok, hogy a kérdező ismerőse nem örülne neki?
Gondolom ismeri és tudja mit vigyen, nem ez volt a kérdés.
100ml-ként viheted nyugodtan. Trukkozni nem érdemes
12/13 anonim válasza:
Senki nem ugrott a másik torkának, egyedül az jött le a válaszokból, hogy nem igazán érdemes pálinkßat vinni, kivéve, ha a kérdezö tudja, hogy az illetönek kifejezettten tetszik.
13/13 anonim válasza:
#8: A budapesti duty free shopban én ilyeneket láttam: Gundel, Márton és lányai, Bestillo... Ráadásul durván olcsóbban, pont előtte néztem egy Márton és lányai páleszt, ami a saját forgalmazójánál 16 ezer, egy olcsóbb webshopban 13, a reptéren 11 volt... A Gundelek 4-5000 körül voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!