Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki volt kint UK-ben babysitte...

Aki volt kint UK-ben babysitterkedni, mik pontosan az elvárások?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Évek óta rendszeresen olvasom a közvetítő oldalak hirdetéseit a kinti szolgáltatásokról, ami szép és jó, de ki tudja milyen a gyakorlatban... Önerőből az elején nagyjából mennyi pénz szükséges a megélhetéshez (mert gondolom nem mindenkinek fizetik a repjegyet meg az első hónapban minden költséget)? Sok oldalnak láttam feltételként feltüntetve, hogy kell kint nyelviskolába járni. Ha felsőfokon beszélem az angolt, akkor van lehetőség más nyelvet is tanulni? Támogatják vagy az is önerő? Tudom, ezek családonként változnak, de ha valakinek volt hasonló tapasztalata, nagyon érdekelne.

Ami a fő kérdés, hol érdemes keresgélni? Egyéni hirdetések, weboldalon regisztrálni, hogy valahova kiközvetítsenek vagy esetleg jó befektetés egy tanfolyam, ami után garantált munkát hirdetnek?

Leginkább személyes tapasztalatok érdekelnének, akár Anglián kívülről is.

2019. okt. 13. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
A kinti családok nem sok mindenben támogatnak. Nekik egy cseléd kell apró pénzért. Ha neked ez oké akkor csináld, ha tanulni, világot látni stb akarsz akkor jobb ha más lehetőség után nézel.
2019. okt. 13. 16:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem bánom. Így ismerem meg jobban a kultúrájukat. Nem mondom, hogy már kívülről látva sem találok kivetni valót az életstílusukban, de nekem szükségem van a tapasztalatra. Ha Erasmusra mennék vagy csak úgy kiköltöznék pár hónapra, az nem adná vissza ugyanazt, mint amit egy családban megtapasztal az ember.
2019. okt. 18. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!